Perchezitii informatice au loc, vineri, in dosarul Hexi Pharma, fiind verificate calculatoarele si telefoanele directorului general Flori Dinu si ale chimistului fabricii, intre timp, mai multe echipe de politisti facand noi verificari la sediul firmei, spun surse judiciare citate de Mediafax.

Politistii fac perchezitii informatice in dosarul privind dezinfectantii diluati, fiind verificate calculatoarele si telefoanele mobile ale directorului general al Hexi Pharma, Flori Dinu, si ale chimistului companiei, au declarat sursele citate.

Directorul general si chimistul firmei vor asista la verificarile facute de specialisti din cadrul IGPR. Anchetatorii cauta date ce ar putea sustine indiciile pe care le au in dosar, fiind inceputa urmarirea penala pentru "zadarnicirea combaterii bolilor" si "falsificarea si substituirea de alimente sau alte produse".

Totodata, echipe de politisti au mers la sediul Hexi Pharma din Bucuresti pentru a desigila o serie de probe. In paralel, procurorii fac audieri la sediul Parchetului General, fiind citat administratorul legal al firmei.

Perchezitia informatica in cazul directorului general Hexi Pharma vine la cateva zile dupa ce acesta a fost audiat la sediul parchetului, in calitate de martor. In aceeasi cauza a dat declaratii, marti, si patronul societatii, Dan Condrea iar alti paisprezece angajati de la fabrica Hexi Pharma au fost citati si audiati, joi, la sediul IGPR.

Sambata, procurorii si politistii au facut perchezitii la cladiri care apartin Hexi Pharma, dar si acasa la patronul Dan Condrea, anchetatorii ridicand documente probe si din 25 de spitale unde au fost gasite probe neconforme.