Un numar de 150 de elevi si studenti din toata tara participa incepand de vineri la o actiune de o simulare a procesului decizional in cadrul Parlamentului, Evenimentul este organizat de Camera Deputatilor, Societatea Studentilor Universitatii Bucuresti si Societatea Europeana pentru Justitie, informeaza un comunicat de presa al Camerei Deputatilor.

Ei vor invata cum sa scrie si sa modifice un proiect legislativ, ca raspuns la problemele unei comunitati, si cum sa puna in practica rigorile legislative.

Tinerii vor fi organizati pe grupuri parlamentare si in cinci comisii de specialitate in cadrul carora vor fi discutate si modificate propunerile legislative selectate.

Evenimentul incepe vineri la ora 10:00 si se desfasoara pana duminica.

Elevii si studenti sunt de la mai multe univeritati din tara precum: Universitatea din Bucuresti, Universitatea de Vest din Timisoara, Universitatea Politehnica Bucuresti, Academia de Studii Economice, Universitatea 'Al. I. Cuza' din Iasi, Universitatea din Oradea, SNSPA, Universitatea 'Titu Maiorescu', Universitatea 'Stefan cel Mare' Suceava, Universitatea din Craiova, Sibiu, Brasov.