Joi, instabilitatea atmosferica se va accentua treptat dupa orele amiezii si se va manifesta prin innorari, averse, frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si izolat caderi de grindina, la inceput in vestul si sudul tarii, iar seara si noaptea si in rest, informeaza ANM, citata de Mediafax.

Cum va fi vremeaFoto: Hotnews

Cantitatile de apa vor depasi local 15...20 l/mp si izolat 30 l/mp. Temperaturile maxime se vor incadra intre 17 si 25 de grade, cu cele mai ridicate valori in regiunile nordice, iar cele minime vor fi cuprinse intre 7 si 15 grade. Temperaturile maxime, mai ridicate decat cele din ziua precedenta, vor fi cuprinse intre 18 si 25 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 4 si 14 grade.

La Bucuresti, cerul va avea innorari temporare si, mai ales seara si noaptea, vor fi averse moderate cantitativ, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima va fi de 21...22 de grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 13 grade.

Vineri, vremea se va mentine in general instabila. Mai ales in prima parte a intervalului, vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si izolat posibile caderi de grindina, local in zonele montane si submontane, dar si in nordul, estul si centrul tarii, si pe arii restranse in celelalte regiuni.

Izolat cantitatile de apa vor depasi 20...25 l/mp, indeosebi in Moldova si la munte. Vantul va sufla moderat cu intensificari locale in cursul zilei, apoi va slabi in intensitate. Temperaturile maxime, in scadere in regiunile nordice, se vor incadra intre 14 grade in estul Transilvaniei si 26 de grade in Muntenia, iar cele minime vor fi cuprinse intre 4 si 15 grade.