Politistii de la Serviciul Omoruri au mers, luni, la Spitalul Floreasca si la sediul Ambulantei Puls pentru noi ridicari de documente, in dosarul in care se investigheaza moartea fotbalistului Patrick Ekeng, au declarat surse judiciare pentru Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Luni dimineata, echipe de politisti de la Serviciul Omoruri din cadrul Politiei Capitalei au mers la Spitalul de Urgenta Floreasca si la sediul Ambulantei private Puls pentru a verifica si a ridica noi documente, necesare in investigatia privind cazul mortii fotbalistului Patrick Ekeng, au declarat sursele citate.

Potrivit acestora, tot luni, vor fi ridicate probe si de la alte locatii din Capitala. Politistii, sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, au mai ridicat documente, zilele trecute, de la sediul ambulantei private si de la clubul Dinamo. In cazul mortii lui Patrick Ekeng se fac cercetari pentru acuzatia de ucidere din culpa.

Luni, la IML, medicii legisti vor efectua autopsia in cazul fotbalistului.

Jucatorul camerunez al echipei FC Dinamo, Patrick Ekeng, 26 de ani, s-a prabusit pe teren in minutul 71 al meciului Dinamo-Viitorul, care a avut loc vineri pe stadionul Stefan cel Mare. Ekeng a cazut la mijlocul terenului, fara sa fie atins de nimeni.