Principele Radu a declarat sambata, in legatura cu starea de sanatate a Regelui Mihai, ca aceste este ceva mai bine,"dar cand este vorba de un astfel de diagnostic e bine sa fii precaut, nu trebuie exagerat cu optimismul", anunta Mediafax.

Regele Mihai (foto arhiva)Foto: casa-regala.blogspot.ro

"Majestatea Sa e ceva mai bine. Cand e vorba de un astfel de diagnostic e bine sa fii precaut, sa nu exageram cu optimismul. Suntem fericiti ca la o varsta atat de avansata si cu un diagnostic atat de grav, un astfel de miracol se poate intampla sa se simte mai bine. E ceva ce probabil Dumnezeu ii da pentru sarbatoarea care se apropie si care ii e dedicata", a afirmat Principele Radu.

Grav bolnav, Regele Mihai a decis sa se retraga in urma cu doua luni din viata publica. Regele Mihai a fost diagnosticat cu leucemie in stadiu foarte avansat, cu metastaze, si a fost supus unei interventii chirurgicale. Informatia a venit de la avocatul Casei regale care a transmis o inregistrare video in care a comunicat ca Majestatea Sa se afla intr-o stare grava de sanatate monarhul avand si cancer de piele.

Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei a decis sa se retraga din viata publica, in favoarea Principesei Mostenitoare Margareta a Romaniei.