Fostul primar al sectorului 5 din Bucuresti, Marian Vanghelie a fost audiat joi dimineata la DNA intr-un nou dosar instrumentat de procurori, la intrare spunand ca"suspect este prenume national".

UPDATE 11.03 La iesirea din Directia Anticoruptie, Vanghelie a spus reporterilor prezenti ca este acuzat de abuz in serviciu in cazul a doua contracte de salubrizare din 2008. "Stiti ca nu eu nu am facut salubrizare, a fost atunci cu NATO", a declarat fostul edil.

La localele din iunie, Marian Vanghelie, candideaza din nou pentru Primaria sectorului 5 din partea Partidului Dreptatii Sociale.

In iulie 2015, Marian Vanghelie a fost trimis in judecata de DNA pentru savarsirea a noua infractiuni de luare de mita si abuz in serviciu si sapte infractiuni de spalare de bani. In acelasi dosar, au fost trimisi in judecata Mircea-Sorin Niculae (varul lui Vanghelie), asociat si administrator al mai multor societati comerciale, acuzat de sapte infractiuni de complicitate la luare de mita si sapte infractiuni de spalare de bani; Sorin Stefan Ciocan, Laura Ciocan, director al SC Economat Sector 5 SRL, si omul de afaceri Marin Dumitru.