Mitropolitul Ardealului, Laurentiu Streza l-a blestemat pe jurnalistul care a publicat imaginile cu masina sa de lux, iar publicatia implicata, Ora de Sibiu, i-a cerut apoi scuze intr-un articol.

IPS Laurentiu StrezaFoto: Agerpres

"Nu am de ce sa nu ma folosesc de un bun pe care l-am luat cinstit, si inca mai am de plata la el, pentru ca cineva a vrut sa castige niste bani cu fotografia respectiva", a spus Streza intr-uninterviu pentru Turnul Sfatului.

"Sa-i dea Dumnezeu atatia bani cati a o castigat... sa-i inmulteasca numai banii aia cat o castigat", a adaugat mitropolitul despre fotografia cu masina sa de lux, un Mercedes E350 4matic

"In fine, daca persoana respectiva apare in fata mea, si-i pare rau de treaba aceasta, il iert si public. Toti gresim, dar a gresi e omeneste, a persevera e diabolic", a continuat Laurentiu Streza.

Iar Ora de Sibiu a publicat un articol de scuze in care scrie ca "ne pare rau ca am publicat fotografia si articolul, atragand astfel asupra noastra supararea domniei sale si credem ca are dreptate in ceea ce priveste achizitionarea de catre Mitropolie a unei masini care sa ofere o maxima siguranta".