Un agent de la Politia Rutiera Brasov, care dirija traficul, joi seara, in urma unui accident petrecut pe Calea Fagaras din Brasov, a fost lovit de o masina, agentul fiind aruncat aproximativ zece metri pe sosea, transmite Mediafax.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Brasov, comisar sef Liviu Naghi, agentul de politie, in varsta de 31 de ani, dirija traficul pe Calea Fagaras, in urma unui accident in care a fost implicat un pieton care a traversat prin loc nepermis si a fost lovit de o masina.

"Politistul dirija traficul in zona pentru a asigura permimetrul pentru masuratori, deoarece se circula pe un singur sens. Era imbracat in uniforma, era vizibil, se circula cu viteza redusa, iar un sofer de 47 de ani l-a luat pur si simplu pe capota", a spus Naghi.

Agentul de politie a fost aruncat aproape zece metri pe carosabil, in urma impactului.

"Angajatul MAI a fost aruncat aproximativ zece metri. El a suferit un traumatism craniocerebral si o plaga la un picior. Pentru cateva minute si-a pierdut constienta, dar a fost stabilizat si si-a revenit", a spus cpt. Ciprian Sfreja, purtator de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Brasov.

De asemenea, pietonul ranit in accidentul de la Calea Fagaras, un barbat de 47 de ani, a suferit un traumatism craniocerebral, dar era constient.

ISU a intervenit cu un echipaj SMURD si o ambulanta, care i-au preluat pe cei doi raniti si i-au transportat la Spitalul Judetean Brasov.