O vanzatoare de la un magazin de pe Calea Victoriei a fost injunghiata mortal joi dimineata, informeaza Agerpres. Magazinul apartine Alinei Petre, fosta nora a lui Virgil Magureanu, care a declarat la Antena 3 ca femeia ar fi fost injunghiata de un fost iubit impotriva caruia facuse mai multe sesizari de politie, dar ca "autoritatile nu au luat nicio masura".

UPDATE Presupusul agresor a fost prins de politisti, joi, chiar in apropierea locului unde a avut loc crima, au declarat surse din Politie pentru Agerpres.

Barbatul, in varsta de 42 de ani, a fost gasit de politisti la circa patru ore de la incident si va fi dus pentru audieri la sediul Politiei Capitalei - Serviciul Omoruri.

Un dosar a fost intocmit in acest caz de catre procurorii de pe langa Tribunalul Bucuresti.

"A intrat dimineata, a injunghiat-o. (...) E socant, autoritatile nu iau masuri atunci cand sunt sesizate. (...) Au existat zeci de plangeri, a primit mesaje de amenintare cu moartea, a terorizat-o acest om. Si autoritatile nu au facut nimic. A mers la politie, dar nu s-a facut nimic impotriva acestui om", a declarat Alina Petre, proprietara magazinului, pentru Antena 3.

La fata locului au ajuns deja autoritatile judiciare si politia.

Coordonatorul SMURD Bucuresti, Bogdan Oprita, a precizat pentru Agerpres ca la fata locului au fost trimise doua echipaje, fiind declarat decesul femeii injunghiate.

"O femeie a fost injunghiata. Prezenta multiple plagi toraco-abdominale. Doua echipaje SMURD au fost trimise, dintre care unul de prim-ajutor. A fost declarat decesul", a afirmat Oprita.