Guvernul ar putea discuta in sedinta de miercuri o ordonanta de urgenta pentru suspendarea unei dispozitii din Legea privind transportul in regim de taxi si in regim de inchiriere, precum si pentru stabilirea unor masuri privind aplicarea in domeniul transportului cu metroul a prevederilor unui regulament european, informeaza Agerpres.

Potrivit unui comunicat al Executivului, tot miercuri, Executivul ar putea decide acordarea cetateniei romane handbalistei din Ucraina Dumansca Iulia (Yulyia).

In dezbaterea Guvernului se va mai afla un proiect de hotarare privind aprobarea Strategiei educatiei si formarii profesionale din Romania pentru perioada 2016-2020 si un memorandum referitor la aprobarea continutului Programului de convergenta 2016-2019.

Pe ordinea de zi a sedintei se regaseste de asemenea un Memorandum privind aprobarea calendarului de masuri necesare imbunatatirii conditiilor de detentie si a sistemului de probatiune, elaborat in temeiul Memorandumului aprobat de Guvern la data de 19 ianuarie anul acesta.