Vremea va deveni in general instabila sambata. Instabilitatea atmosferica se va manifesta prin innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, indeosebi dupa-amiaza si noaptea. Astfel de fenomene se vor semnala in zona de munte si in sud-vest si pe arii restranse in restul teritoriului. Izolat, cantitatile de apa vor putea fi mai insemnate si vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 13 si 24 de grade, iar cele minime intre 4 si 12 grade.

La Bucuresti

Cerul va avea innorari indeosebi in a doua parte a intervalului si vor fi conditii pentru averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 22 de grade, iar cea minima va fi de 9...11 grade.

Duminica

Vremea va fi in general instabila, cu innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Astfel de fenomene vor fi mai frecvente in regiunile din jumatatea vestica a tarii si la munte, unde cantitatile de apa vor fi mai insemnate. Izolat va cadea grindina.

Spre sfarsitul noptii, in zona montana inalta, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Temperaturile maxime, in scadere fata de cele din intervalul precedent in majoritatea zonelor, vor fi cuprinse intre 13 si 21 de grade, iar cele minime, in general, intre 3 si 9 grade.