Premierul Romaniei, Dacian Ciolos, insotit de vicepremierul Vasile Dancu si alti membri ai Cabinetului, vor efectua luni, 25 aprilie, o vizita la Iasi, in cadrul careia va avea loc o intalnire cu senatorii si deputatii reprezentanti ai judetelor din Moldova, informeaza Guvernul. Discutiile se vor desfasura in Aula Universitatii Tehnice "Gheorghe Asachi", incepand cu ora 10,00, si vor viza proiecte de dezvoltare economica a regiunii si de conectare a regiunilor istorice ale Romaniei printr-o infrastructura de transport adecvata.

In continuarea programului, premierul Dacian Ciolos si ministrii participanti vor avea intalniri cu autoritatile publice locale si organizatii neguvernamentale din regiune si vor lua parte la festivitatea de deschidere oficiala a Palatului Culturii din Iasi.

Din componenta delegatiei guvernamentale vor mai face parte vicepremierul Costin Borc, cancelarul Dragos Tudorache, ministrul pentru Dialog Social si Consultare Publica, Violeta Alexandru, ministrul Fondurilor Europene, Aura Raducu, si ministrul Agriculturii, Achim Irimescu.