Angajatii unui magazin din Craiova arunca pe jos carnea congelata, pentru a "desface" bucatile inghetate si apoi o pun in vitrina la vanzare. Imaginile au fost filmate de un client al magazinului. Craioveanul sustine ca asemenea actiuni se petrec frecvent.

"Multa lume, care a reprosat in nenumarate randuri vanzatoarelor din complex, au plecat si batute de acolo de catre diferite persoane sau patronii acelor magazine", spune craioveanul citat de craiovaforum.ro.

Acuzatiile sunt si mai grave cand vine vorba de autoritati. Potrivit acestuia, oamenii sustin ca inspectorii care ar trebui sa verifice siguranta alimentelor ar inchide ochii la neregulile din acest magazin.

"In primul rand, vanzatoarea nu are voie sa sparga pulpele, pentru ca ele sunt produse pentru consum colectiv si sunt deja ambalate si trebuie vandute ca atare. Vom trimite un inspector acolo pentru a verifica cele sesizate, a declarat Gheorghe Marinescu, director Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorului (OJPC) Dolj pentru sursa citata.

Vanzatoarele recunosc ca au spart pe jos produse alimentare, insa se apara: "Sunt varfuri de aripioare pentru animalute, nu carne. Sunt ambalate, nu sunt asa, libere".

Inspectorii Directiei Sanitar Veterinare Dolj au mers in control la magazinul unde vanzatoarea arunca pe jos carnea congelata, iar apoi o pune in vitrina. Carnea respectiva a fost retrasa de la vanzare. Este inadmisbil ce s-a intamplat. Unitatea respectiva a fost sanctionata”, a spus Costica Retea, directorul DSV Dolj.