Primaria Sectorului 4 s-a constituit parte civila in dosarul Colectiv, informeaza Digi24 citand informatii aparute intr-o contestatie facuta de Asociaţia "Colectiv pentru viitor" la candidatura lui Cristian Popescu . In aceasta calitate, primaria ii cere lui Cristian Popescu Piedone daune de 100 de milioane de euro, invocand ca i-ar fi fost grav afectata imaginea.

Primaria Sectorului 4 a depus la DNA o solicitare prin care ii cere daune fostului edil Cristian Popescu Piedone. Piedone este cercetat de DNA pentru infractiunile de abuz in serviciu si fals intelectual.

Cristian Popescu Piedone si-a depus miercuri, ca independent, candidatura pentru un nou mandat de primar al Sectorului 4. Acesta a adus dosarele cu listele de semnaturi la Circumscriptia electorala Sectorul 4, urmand ca acestea sa fie verificate si sa se dea o dispozitie pentru acceptarea candidaturii, au confirmat pentru HotNews.ro reprezentantii Circumscriptiei electorale.

Asociatia "Colectiv pentru viitor" a contestat candidatura acestuia la primaria sectorului 4, invocand tocmai aceasta solicitare avansata de primarul interimar al Sectorului 4 catre autoritati.