Pe 9 si 10 aprilie, MedLife a organizat la Athenee Palace Hilton, Bucuresti, cea de-a doua editie a Conferintei Nationale MedLife, unul dintre cele mai importante evenimente stiintifice organizate in sistemul medical privat. Obiectivul principal al evenimentului a fost sa aduca in atentia medicilor cazuri complexe gestionate in cadrul sistemului MedLife, precum si alte subiecte ce tin de abordarea multidisciplinara a pacientului in sistemul medical privat.

Conferinta Nationala MedLife- editia II: Complexitatea actului medical in sistemul medical MedLife, provocari si realizariFoto: MedLife

Tema evenimentului a fost "Complexitatea actului medical in sistemul MedLife, provocari si realizari".

Timp de doua zile medicii au participat la o sesiune plenara, o sesiune de postere si 15 ateliere de lucru, care au tratat cele mai importante subiecte medicale: pacientul oncologic, neurochirurgia, gravida si nou-nascutul, medicina dentara, proceduri de reconstructie, psihiatrie.

In cadrul evenimentului au fost prezentate studii de caz cu cele mai complexe cazuri si modalitatile prin care acestea au fost solutionate in cadrul sistemului MedLife.

Atelierele au avut rolul de a prezenta cazuri ce au necesitat abordarea multidisciplinara a pacientului, indiferent de patologia acestuia.

Conferinta s-a bucurat de prezenta medicilor din sistemul medical MedLife, dar si de prezenta internationala, prof.univ Dr. Daniel Thomas Roy, seful departamentului de chirurgie cerebro-vasculara si neurochirurgie pediatrica de la Centre Hospitalier Universitaire Vaudois din Lausanne, vorbindu-le participantilor despre chirurgia epilepsiei.

Urmareste imagini de la cele doua zile de conferinta:

Conferinta a fost realizata cu sprijinul Medist Imaging (Partener Principal), Angelini, Dutchmed, Medical Finance, Ultrasound, Medtronic, Desitin, Aspen si Top Diagnostics.