VIDEO Cea de-a doua editie a Conferintei Nationale MedLife. Tema evenimentului: Complexitatea actului medical in sistemul MedLife, provocari si realizari

de A.C.     HotNews.ro
Marţi, 12 aprilie 2016, 18:27 Actualitate | Esenţial

Conferinta Nationala MedLife- editia II: Complexitatea actului medical in sistemul medical MedLife, provocari si realizari
Foto: MedLife
Pe 9 si 10 aprilie, MedLife a organizat la Athenee Palace Hilton, Bucuresti, cea de-a doua editie a Conferintei Nationale MedLife, unul dintre cele mai importante evenimente stiintifice organizate in sistemul medical privat. Obiectivul principal al evenimentului a fost sa aduca in atentia medicilor cazuri complexe gestionate in cadrul sistemului MedLife, precum si alte subiecte ce tin de abordarea multidisciplinara a pacientului in sistemul medical privat.

Tema evenimentului a fost "Complexitatea actului medical in sistemul MedLife, provocari si realizari".

Timp de doua zile medicii au participat la o sesiune plenara, o sesiune de postere si 15 ateliere de lucru, care au tratat cele mai importante subiecte medicale: pacientul oncologic, neurochirurgia, gravida si nou-nascutul, medicina dentara, proceduri de reconstructie, psihiatrie.

In cadrul evenimentului au fost prezentate studii de caz cu cele mai complexe cazuri si modalitatile prin care acestea au fost solutionate in cadrul sistemului MedLife.

Atelierele au avut rolul de a prezenta cazuri ce au necesitat abordarea multidisciplinara a pacientului, indiferent de patologia acestuia.

Conferinta s-a bucurat de prezenta medicilor din sistemul medical MedLife, dar si de prezenta internationala, prof.univ Dr. Daniel Thomas Roy, seful departamentului de chirurgie cerebro-vasculara si neurochirurgie pediatrica de la Centre Hospitalier Universitaire Vaudois din Lausanne, vorbindu-le participantilor despre chirurgia epilepsiei.

Urmareste imagini de la cele doua zile de conferinta:

Conferinta a fost realizata cu sprijinul Medist Imaging (Partener Principal), Angelini, Dutchmed, Medical Finance, Ultrasound, Medtronic, Desitin, Aspen si Top Diagnostics.

Material sustinut de Siemens

"Comorile" detinute de primarii: cum pot fi folosite marile baze de date pentru a imbunatati serviciile oferite cetatenilor. Studiu de caz City Pulse

Brasovul si orasul Aarhus din Danemarca au luat parte timp de trei ani la un proiect inedit de cercetare - City Pulse, finantat de Uniunea Europeana. Pe scurt, scopul proiectului a fost sa colecteze si sa coreleze cat mai multe date despre cele doua orase, iar pe baza acestora primariile sau companiile sa dezvolte aplicatii gratuite care sa imbunatateasca serviciile oferite cetatenilor.

1237 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Duminică