Curtea de Apel Pitesti a respins, joi, recursul formulat de Dan Voiculescu fata de respingerea de catre Tribunalul Bucuresti a cererii de anulare a doua hotarari, printre care si cea in urma careia judecarea dosarului privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare (ICA) a revenit completului format din magistratii Camelia Bogdan si Mihai Alexandru Mihalcea, informeaza Agerpres.

Judecatorii de la Sectia II civila de contencios administrativ si fiscal a Curtii de Apel Pitesti au respins ca nefondat recursul formulat de Dan Voiculescu, decizia fiind definitiva, potrivit informatiilor publicate pe portalul instantelor din Arges.

Cererea de anulare a celor doua hotarari a fost respinsa si de Tribunalul Bucuresti pe 6 octombrie 2015, fiind atacata cu recurs de avocatii lui Voiculescu. Recursul a fost initial inregistrat la Curtea de Apel Bucuresti, dar cauza a ajuns, dupa stramutare, la Curtea de Apel Pitesti.

Dosarul a avut ca obiect anularea a doua acte administrative, hotararile nr.187/26.06.2014 si nr.216/24.07.2014.

Hotararea din 26 iunie 2014 este cea prin care Colegiul de Conducere al Curtii de Apel Bucuresti i-a promovat de la Tribunalul Bucuresti pe judecatorii Camelia Bogdan si Mihai Alexandru Mihalcea.

Pe 8 august 2014, completul format din cei doi judecatori l-a condamnat definitiv la 10 ani de inchisoare cu executare pe Dan Voiculescu in dosarul ICA.