Profi Training, companie de training si dezvoltare personala, impreuna cu Psiholog Cristiana Bacalu, organizeaza Conferinta Echilibru. Evenimentul va avea loc in data de 7 aprilie 2016, la Hotelul Ramada Nord Bucuresti incepand cu orele 17:30.

Conferinta EchilibruFoto:

Evenimentul este dedicat celor ce doresc sa isi recastige echilibrul pierdut datorita tumultului zilnic. Conferinta Echilibru isi propune sa aduca un plus de informatii care sa contribuie la cresterea calitatii vietii. Vorbitorii - medici, psihoterapeuti, traineri, instructori, scriitori - isi vor prezenta viziunea notiunii de echilibru prin prisma pasiunii lor raportata la cele trei laturi ale fiintei umane.

Corpul sanatos sustine mintea si sufletul.

Mintea clara coordoneaza corpul.

Sufletul linistit incarca corpul cu energia necesara pentru rutina zilnica a existentei.

Se vor oferi raspunsuri si metode pentru a trai viata din plin, pentru a elibera blocajele si pentru a regasi fericirea.

"Am ales “Echilibru” ca tema a conferintei, pentru ca echilibrul este un element absolut necesar pentru o viata armonioasa. Sunt convinsa ca toti, fara nici o exceptie, ne dorim armonie in jurul nostru, indiferent daca e vorba de relatii personale, profesionale sau cu noi insine. In acelasi timp, dorim sa-i ajutam pe cei carora dezechilibrul le-a provocat suferinta si boala. De aceea am ales ca beneficiar al acestui eveniment Fundatia HOSPICE Casa Sperantei. Am vazut cum au grija de oamenii pentru care echilibrul e deja o cauza pierduta, dar putem astfel sa le alinam suferinta. Pentru ca ne-am propus sa ajutam in toate modurile posibile, am dori ca fiecare dintre participanti sa doneze o suma minimala in contul Fundatiei HOSPICE Casa Sperantei, pentru ca echilibru inseamna si sa fii o parte activa a comunitatii care are nevoie de tine.” - Daniela Dochita – Organizator.

Sponsorul oficial al evenimentului este MedLife.

Profi Training ofera servicii de consultanta in dezvoltarea carierei, consultanta in procesul de concediere si legislatia muncii, cat si conferinte, workshop-uri si training.