Ce proiecte capitale vrea Romania: Institutul Aspen organizeaza Bucharest Forum - Keystone Projects

de Red. Stiri     HotNews.ro
Marţi, 29 martie 2016, 16:15 Actualitate | Esenţial

Bucharest Forum 2016
Foto: Institutul Aspen
 documente
(29 Mar 2016) PDF, 325KB
Reprezentanți ai instituțiilor cu atribuții în domeniile cheie de politici publice, ai mediului de afaceri, instituții financiare internaționale și de cercetare – inovare, alături de generatori de proiecte de dezvoltare urbană, se reunesc la ediția Bucharest Forum / Keystone Projects, eveniment organizat de Institutul Aspen România pe 31 martie, începând cu ora 9.00 la Hotel JW Marriott din București.

Ediția Bucharest Forum / Keystone Projects se bucură de participarea a peste 150 de participanți și 30 de speakeri, printre care se numără: Costin Borc, viceprim-ministru, ministrul Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri; Victor Grigorescu, ministrul Energiei; Anca Dragu, ministrul Finanțelor Publice; Dragoș Pîslaru, consilier de stat, Cancelaria Primului-Ministru; Sorana Baciu, secretar de stat, Ministerul Economiei, Comerţului şi Relaţiilor cu Mediul de Afaceri; Mircea Geoană, președinte, Institutul Aspen România; Vasile Iuga, partener, PwC; Florin Pogonaru, președinte, Asociația Oamenilor de Afaceri din România; Bogdan Chirițoiu, președinte, Consiliul Concurenței; Daniela Lulache, director general, Nuclearelectrica; Petru Ion Văduva, director general, Transgaz; Geoff Clarke, director regional, AECOM; Dorin Pena, director general, Cisco România; Ștefan Baciu, Sales Leader, Advanced Analytics & BI, IBM; Marcel Ionescu-Heroiu, specialist senior dezvoltare urbană, Banca Mondială; Matteo Patrone, director pentru România, Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare; Ion Sturza, președinte, Fribourg Capital; Mircea Enache, președinte, EMI Systems & director, Centrul de Excelenţă în Urbanism „Ion Mincu”; Răzvan Iorgu, director general, CBRE; Mihai Dănilă, bancher de investiții.

Bucharest Forum / Keystone Projects face parte din seria de evenimente organizate de Institutul Aspen România, la împlinirea a zece ani de activitate. Inițiativa sprijină crearea unei viziuni de dezvoltare pe termen lung a României și procesele de elaborare a unor politici publice sustenabile și inovative. Evenimentul vizează proiectele capitale pentru valorificarea poziției geografice a țării și conectarea cu principalele coridoare de comerț, transport și energie din regiune și Europa, precum și dezvoltarea urbană și metropolitană.

Bucharest Forum / Keystone Projects sprijină strategia de dezvoltare economică și teritorială a României, concentrându-se asupra elaborării și implementării unor măsuri concrete de susţinere a capacităţii centrelor urbane de a genera creștere prin utilizarea inteligentă a capitalului uman și a instrumentelor financiare inovative. Bucharest Forum / Keystone Projects integrează componenta de management urban, precum și logica de Romania Gateway, de interconectare a sistemelor de transport și energie, industrii creative, cu scopul de a asigura un echilibru între cerințele de politici de dezvoltare economică, planificare urbană, finanțare și culturale.

Partener media principal al evenimentului: AGERPRES. Parteneri media: RFI România, HotNews.ro, Caleaeuropeana.ro, energynomics.ro, Q Magazine și The Diplomat.

Pentru detalii suplimentare despre eveniment și lista completă a speakerilor, consultați aici agenda

Participarea presei la eveniment se face doar pe bază de acreditare la adresa press@aspeninstitute.ro

Locația ediției Bucharest Forum / Keystone Projects este Sala Constanța, Hotel JW Marriott, București.

Astra Film Festival 2017

VIDEO INTERVIU Bill Nichols, critic de film si pionier al studiului de film documentar: In timpul facultatii inca nu stiam ce voi deveni. Eu nu eram interesat sa fac bani, ci cautam implinirea. Si a durat o vreme sa imi dau seama.

Bill Nichols, critic de film american, profesor emerit si un pionier al studiului de film documentar contemporan a discutat in cadrul unui interviu despre visele si aspiratiile din tinerete, tehnicile din filmele documentare si influenta tehnologiei in industria cinematografica.
  • Intra in articol pentru a citi principalele declaratii ale lui Bill Nichols

1274 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Buchete.ro de 12 Ani: Florarie Online cu Livrare Flori la Domiciliu in Bucuresti

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version