Marti, vremea va continua sa se incalzeasca usor, informeaza Mediafax. In vestul si nord-vestul tarii vor fi innorari accentuate si, indeosebi in cursul zilei, va ploua, iar izolat cantitatile de apa vor depasi 10...15 l/mp, mai ales la munte. In rest, innorarile vor fi temporare si ploile se vor semnala local in Oltenia si Transilvania si cu totul izolat in rest.

Pe crestele montane, precipitatiile vor mai fi si sub forma de lapovita si ninsoare, iar vantul va avea unele intensificari. Temperaturile maxime se vor incadra intre 9 si 18 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 0 si 8 grade. Pe arii restranse, dimineata si noaptea, va fi ceata.

La Bucuresti, vremea va continua sa se incalzeasca usor. Cerul va fi temporar noros, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 15 grade, iar cea minima va fi de 4...5 grade.

Miercuri, vremea va deveni calda pentru sfarsitul lunii martie. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in regiunile nordice, unde local va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari pe crestele montane.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 13...14 grade in depresiuni si 21...22 de grade in Oltenia, Muntenia si sudul Banatului, iar cele minime vor fi cuprinse intre 1 si 11 grade. In zonele joase, izolat, se va semnala ceata.