Patru echipaje de pompieri au intervenit, duminică, în localitatea Rucăr, situată între Piteşti şi Braşov, unde un depozit de cherestea şi o hală de producţie au ars din cauza unui scurtcircuit la un cablu electric defect. Incendiul izbucnit duminică a fost lichidat de pompieri după trei ore, flăcările mistuind în întregime un depozit de cherestea, dar şi hala de producţie, cu tot cu echipamentele din interior, anunta Mediafax.

Pentru stingerea incendiului au intervenit două echipaje de pompieri cu două autospeciale cu apă şi spumă de la Detaşamentul Rucăr, un echipaj cu o autospecială de la Câmpulung şi Serviciul de Voluntari Rucăr.

"În urma incendiului izbucnit la Rucăr, în Argeş, au ars hala de producţie şi depozitul de cherestea (pe o suprafaţă de 300 mp) cu tot cu echipamentele şi cheresteaua ce se afla în interior. De asemenea, flăcările au cuprins şi două anexe, pe o suprafaţă de 100 mp. S-a intervenit pentru stingerea incendiului cu patru autospeciale cu apă şi spumă, trei dintre acestea ale ISU Argeş şi una a Serviciului de Voluntari Rucăr. Nu sunt victime. Cei doi paznici au reuşit să se salveze", a declarat Mădălina Epure, purtătorul de cuvânt al ISU Argeş.

Cauza incendiului ar fi un scurcircuit produs la un cablu electric defect.