Procurorul sef al DIICOT Daniel Horodniceanu a declarat, luni, cu privire la OUG privind interceptarile ca "dosarele de terorism nu vor avea de suferit, iar OUG a dat alte atributii ofiterilor SRI", transmite Mediafax.

Daniel HorodniceanuFoto: Mediafax

Procurorul sef al DIICOT Daniel Horodniceanu prezent, luni, la bilantul Parchetului General ca a declarat ca "dosarele de terorism nu vor avea de suferit" si ca prin OUG "s-au dat alte atributii ofiterilor SRI".

"Vom face interceptarile cu departamentul de operatiuni speciale, ne vom dezvolta propriul corp tehnic de politisti si vom continua si cu departamentul de operatiuni speciale din cadrul MAI si cu ai nostri" a mai spus Horodniceanu.

Totodata, acesta a mai spus ca 40 de politisti nu ajung pentru intreaga activitate DIICOT, dar e un un "inceput foarte bun".

"Vom munci mai mult la inceput, ii vom pregati pe cei pe care ii avem in acest moment si sigur vor veni si ceilalti in functie de necesitati", a mai declarat Horodniceanu.

Procurorul sef al DIICOT a mai precizat ca depinde de unde vor fi "importati" cei care ar trebui sa vina si "ca daca vor veni din departamentul de operatiuni speciale sau din alte parti unde au avut contact cu interceptari, filaje sau ambientale" va fi mai usor.