Comisarul-sef de politie Daniel Costel Torje a fost imputernicit joi in functia de rector al Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza", el recomandandu-se in CV-postat pe situl Academiei drept "un actor amator cu roluri episodice" in cateva seriale de comedie. Promovarea a avut loc prin Ordin al ministrului afacerilor interne. La aceeasi data au fost imputerniciti in functiile de prorector Pruna Stefan Eugen, comisar sef de politie, si Vasile Sergiu Adrian, comisar de politie, potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Interne, citat de Digi 24.

Daniel Costel Torje Foto: Academia de Politie

Cele trei functii au ramas vacante dupa incetarea raporturilor de serviciu, cu drept la pensie, a fostei conduceri a Academiei de Politie.

Daniel Costel Torje, noul rector al Academiei de Politie, a avut roluri episodice in cateva seriale tv, printre care "La Bloc", "La Servici" de la ProTV, "Nimeni nu-i perfect" de la Prima TV, "Fete de maritat" si "Cel mai show" de la National TV.

De asemenea, Daniel Costel Torje a fost distribuit in piesa de teatru "Stapanul ciolanului", pusa in scena de Compania Teatrala "VOUA", si in spectacolele "Garduri si borduri", "Niste romani" si "Scoala de agenti". Torje a avut si aparitii tv la emisiunea EurovisionRevelion 2011 - TVR 1, in ciclul de emisiuni "Ne vedem la TVR".

In urma imputernicirii ca rector al Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza", Daniel Costel Torje va avea ca sarcini sa asigure buna desfasurare a activitatii institutiei pana la organizarea alegerilor pentru desemnarea rectorului si prorectorilor si sa gestioneze admiterea la Academie din aceasta vara.