Principesa Margareta si Principele Radu s-au intors in Romania dupa ce au petrecut cateva zile in Elvetia cu Regele Mihai, care este grav bolnav. De asemenea, Alteta Sa Regala Principesa Maria, cea mai tanara fiica a Regelui Mihai se afla de miercuri in Elvetia, pentru a fi alaturi de Regele Mihai, anunta Mediafax, citand un comunicat al Familiei Regale.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Altetele Lor Regale Margareta, Custodele Coroanei si Principele Radu s-au intors in tara de miercuri", mai informeaza Familia Regala.

Regele Mihai a decis sa se retraga din viata publica in urma deteriorarii starii de sanatate si a unei interventii chirugicale suferite in Elvetia. El este internat intr-o clinica medicala din Lausanne si se afla "intr-o stare de accentuata slabiciune fizica", a comunicat, saptamana trecuta, Biroul de Presa al Majestatii Sale Regele Mihai I.

"Majestatea Sa Regele Mihai I se afla internat, de cinci zile incoace, intr-o clinica medicala din Lausanne. Din motive de respect fata de suferinta Majestatii Sale, numele clinicii nu va fi facut public.Regele este intr-o stare de accentuata slabiciune fizica si primeste tratament permanent. Starea sa este, pana in acest moment, stationara si medicii sunt de parere ca evolutia prezinta relativa stabilitate", preciza sursa citata.

Regina Ana se afla in resedinta privata din Elvetia si a fost informata de Custodele Coroanei despre spitalizarea Regelui Mihai. "Regina este intr-o stare de sanatate stabila si urmeaza un tratament obisnuit varstei Majestatii Sale", a mai comunicat Biroul de Presa al Majestatii Sale Regele Mihai I.