Noua echipa de prorectori a Universitatii de Medicina si Farmacie Grigore. T. Popa din Iasi a fost votata in unanimitate in cadrul unei sedinte care a avut loc luni dupa amiaza, potrivit Agerpres.

"Astazi domnul rector a propus echipa, iar Senatul a validat in unanimitate, ceea ce reprezinta o sustinere destul de importanta din partea intregii comunitati academice", a declarat in cadrul unei conferinte de presa sustinuta marti seara Ioana Grigoras, presedintele Senatului UMF Iasi.

Astfel, Doina Azoicai este noul prorector care se ocupa de activitatea de strategie institutionala, evaluare academica si relatii cu organizatiile studentesti, sindicale, ONG-uri si comunitatea locala.

Conf. univ. dr. Mihai Danciu este noul prorector ce coordoneaza activitatea de studii universitare-ciclul de studii de invatamant clinic si masterat.

Prof. univ. dr Luminita Smaranda Iancu este noul prorector ce coordoneaza activitatea de studii postuniversitare si formare profesionala continua.

Prof. dr. Monica Hancianu este noul prorector ce coordoneaza activitatea de relatii internationale si parteneriate academice.

Prof. univ. dr Adrian Covic este prorector si coordoneaza activitatea de cercetare stiintifica. Daniela Drugus a fost reconfirmata de rector in functia de director general.

Viorel Scripcariu, noul rector al UMF Grigore. T. Popa, a afirmat ca alaturi de noua echipa doreste sa continue si sa dezvolte activitatile de cercetare, dezvoltarea comunitatii academice.