Noua copii cu probleme digestive au ajuns, de sambata pana duminica, in spitalele din Arges, astfel ca numarul total al micutilor internati a ajuns la 41, transmite Mediafax.

Potrivit unui comunicat transmis duminica de Prefectura Arges, daca sambata erau internati 32 de copii cu probleme digestive, duminica numarul acestora a ajuns la 41.

Din cei 41 de copii cu probleme digestive internati, 33 sunt mai mici de doi ani.

Cei mai multi - 32 - se afla internati la Spitalul de Pediatrie Pitesti, patru copii primesc ingrijiri medicale la Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti, sectia boli infectioase, alti patru sunt internati la Spitalul Municipal Campulung, iar unul este internat la Spitalul Municipal Curtea de Arges.

Purtatorul de cuvant al Spitalului de Pediatrie Pitesti, Adina Enescu, a declarat duminica, pentru Mediafax, ca in unitatea spitaliceasca mai sunt 12 paturi libere pentru copii. "Speram sa nu fie cazul de noi pacienti, dar nu se pune problema sa nu existe locuri in spital. Zece paturi sunt pentru sugari si doua pentru copii mai mari, prescolari si scolari", a spus Enescu.