Educatoarea gradinitei din satul Iohanisfeld, judetul Timis, inregistrata in timp ce striga la copii si ii jignea, numindu-i "ciobani" si "analfabeti", si-a dat demisia, luni, iar in aceste conditii cercetarea disciplinara va fi suspendata, informeaza Mediafax.

"Cererea a fost inregistrata, unitatii de invatamant i s-a adus la cunostinta ca este nevoie ca aceasta cerere fie sa fie predata de doamna educatoare Inspectoratului Scolar Judetean Timis, fie unitatea de invatamant sa inainteze o adresa prin care anunta intentia doamnei educatoare de a demisiona, respectiv va face dovada cu solicitarea inregistrata la nivelul unitatii de invatamant", a declarat inspectorul scolar general al judetului Timis, Aura Danielescu.

Danielescu a adaugat ca, in aceste conditii, cercetarea inceputa de gradinita unde lucra educatoarea va fi suspendata.

"Este posibil ca doamna educatoare sa fi fost extrem de constienta de ceea ce s-a intamplat in cursul saptamanii trecute, de actul dumneaei in relatia dintre cadrul didactic si elev si sa fi ajuns la concluzia ca este un bine pentru toata lumea", a spus Danielescu.

Saptamana trecuta, o educatoare a gradinitei din satul Iohanisfeld, judetul Timis, a fost suspendata, dupa cein presa a aparut o inregistrare audiocu aceasta in timp ce tipa la copii sau le adreseaza cuvinte injurioase.

In inregistrare se auzea cum educatoarea ii numeste pe copii "ciobani" si "analfabeti" sau afirmatii precum "Dumnezeule ce m-ai facut pe planeta asta! La cinci ani nu stiu sa stea pe scaun", "Ai innebunit? Te-a dus mama la alta casa iara? Pai si are alt barbat? Are doi barbati?" sau "Gura. La mama ta acasa vorbesti, nu la mine. Eu sunt doamna educatoare".