Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, viziteaza din nou, vineri dimineata, Spitalul Marie Curie pentru a se interesa de starea copiilor cu sindrom hemolitic-uremic, anunta Agerpres. El declara joi, intr-o conferinta de presa, ca a fost identificata cauza imbolnavirii copiilor din Arges - o tulpina de E-coli.

Patriciu Achimas CadariuFoto: Agerpres

Ora 10:00: "Sunt bine copiii. Toti copiii sunt mai bine. Cel care ramasese pe Terapie intensiva am inteles ca va ajunge pe sectie", a declarat ministrul Sanatatii, dupa vizita la Spitalul Marie Curie.

"Dupa intalnirea cu specialistii de la Centrul European de Control al Bolilor, va putem spune faptul ca s-au identificat cauzele imbolnavirii, respectiv o tulpina de E-coli si specialistii vor detalia acest lucru", a anuntat ministrul Sanatatii.

Patriciu Achimas-Cadariu a amintit totodata ca se deruleaza o ancheta a Corpului de control al Ministerului Sanatatii la DSP Arges, care are termen de finalizare data de 4 martie: "La finalizarea acesteia vom dispune toate masurile legale care se impun".