Cinci copii au fost raniti usor, luni dimineata, dupa ce un microbuz scolar a fost lovit de un autoturism intr-o intersectie din municipiul Constanta, in urma accidentului fiind raniti usor si soferii celor doua vehicule, informeaza Mediafax.

Accidentul rutier a avut loc la intersectia strazilor Stefan Mihaileanu si Tudor Vladimirescu din Constanta.

Soferul microbuzului scolar, un barbat de 63 de ani, a condus vehiculul pe strada Tudor Vladimirescu si, ajungand la intersectia cu strada Stefan Mihaileanu, nu a respectat semnificatia indicatorului rutier "Oprire", a patruns in intersectie si a fost lovit de un autoturism condus regulamentar de un barbat de 37 de ani. In microbuzul scolar se aflau opt elevi, iar in urma impactului cinci dintre copii, dar si soferii celor doua vehicule au suferit traumatisme minore.

La locul accidentului s-au deplasat mai multe autospeciale ale Serviciului Judetean de Ambulanta, iar cadrele medicale au acordat asistenta ranitilor si i-au transportat pe copii la spital pentru investigatii suplimentare.

Conducatorii auto au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Politistii Serviciului Rutier continua cercetarile pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea accidentului.