Politistii din Snagov efectueaza luni sase perchezitii in localitatea Peris la doua persoane banuite de comiterea de furturi din locuinte, informeaza Agerpres.

"In perioada decembrie 2015 - februarie 2016, doi barbati, de 30, respectiv 35 de ani, ar fi patruns in mai multe imobile din localitatea Peris, prin fortarea geamului termopan, in momentul in care proprietarii nu se aflau in locuinte, de unde ar fi sustras unelte electrice folosite in constructii", informeaza un comunicat al Inspectoratului Politiei Judetene (IPJ) Ilfov remis luni Agerpres.

Persoanele banuite urmeaza sa fie duse la audieri la sediul Politiei Statiunii Snagov, fiind cercetate pentru furt calificat.

Tot luni, politistii de ordine publica, impreuna cu specialisti din cadrul ENEL, actioneaza in Sintesti si Glina pentru depistarea si tragerea la raspundere a persoanelor care isi racordeaza imobilele in mod fraudulos la reteaua de energie electrica.

De asemenea, politisti de investigare a criminalitatii economice verifica legalitatea functionarii societatilor comerciale de pe raza orasului Popesti-Leordeni, pentru pentru combaterea muncii la negru si a comertului ilicit.

Politistii ilfoveni actioneaza pentru combaterea furturilor de energie electrica, dar si in scopul prevenirii si combaterii faptelor antisociale, a evaziunii fiscale si a accidentelor de circulatie.