Politistul Marian Godina il acuza pe seful Politiei Brasov, chestorul Ioan Aron, ca si-a plagiat lucrarea de doctorat, atasand o cautare google cu un pasaj din lucrarea chestorului care pare a se regasi si in alta lucrare stiintifica.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Domnul chestor Ioan Aron are doctorat, normal, ca d-aia e doctor. Ieri (marti, n.r.) a intervenit telefonic la Stirile Pro Tv si intrebat fiind, daca a citit ce am scris eu, a raspuns ironic ca nu s-a bagat in creatia mea literara.

Ei bine, m-am bagat eu putin in doctoratul domnului chestor.

Hopa, dar ce-ati facut domnule doctor?

Ati copiat? Google asa arata.

Spre deosebire de dumneavoastra, eu am scris cartea mea singur", a scris Godina, pe contul lui de Facebook.

Politistul Marian Godina, cunoscut pentru postarile amuzante pe care le publica pe Facebook, a afirmat la inceputul acestei saptamani ca a avut probleme cu sefii sai dupa ce a luat carnetul de conducere unui sofer care mergea in masina cu "directoarea Crucii Rosii Brasov". Acesta spune ca a fost reclamat la superiori ca nu s-a prezentat dar posteaza pe Facebook o inregistrare audio in care se aude cum spune, intrebat de sofer care este numele sau: "Godina".

Ulterior, politistul a anuntat ca isi da demisia dar a revenit la putin timp asupra decizie, dupa ce a aparut informatia ca o echipa din cadrul Directiei de Control Intern a Politiei Romane s-a deplasat marti la Brasov pentru a analiza "anumite aspecte semnalate in mass-media".

Tot marti, Marian Godian l-a acuzat pe seful Inspectoratului de Politie al Judetului Brasov, chestorul Ioan Aron, ca l-ar fi umilit intr-o discutie care a precedat inchiderea paginii sale de Facebook, in august 2015. HotNews.ro a incercat sa obtina un punct de vedere de la Politia Brasov, dar purtatorul de cuvant al institutie, comisarul sef Liviu Naghi, este in concediu iar persoana catre care am fost indrumati nu a putut fi contactata telefonic.