Tanarul banuit ca ar fi agresat un alt barbat in timpul unei concert desfasurat la Casa de Cultura a Studentilor din Craiova, in noaptea de duminica spre luni, Andrei Lazar, de 28 de ani, a fost retinut, marti dupa-amiaza, pentru 24 de ore de politistii doljeni, informeaza Agerpres.

Potrivit unui comunicat transmis de IPJ Dolj, Andrei Lazar este cercetat penal pentru tulburarea ordinii si linistii publice si port si folosire de obiecte periculoase. Acesta a fost introdus in arestul IPJ Dolj si urmeaza ca miercuri sa fie prezentat procurorului de la Parchetului de pe langa Judecatoria Craiova cu propunere de arestare preventiva.

Surse judiciare au declarat pentru Agerpres ca barbatul de 35 de ani a fost injunghiat superficial, cu un cutit, in zona toracelui, in timpul concertului de Andrei Lazar, care este fiul unei judecatoare. Lazar a fugit de la locul incidentului insa, la scurt timp, a fost prins de politisti.

Andrei Lazar a fost, de-a lungul timpului, implicat in mai multe scandaluri, in 2014 fiind condamnat la un an si doua luni de inchisoare cu suspendare pentru ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice.