Vremea va deveni luni deosebit de calda pentru aceasta perioada a anului, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 11 grade in depresiuni si 21...22 de grade in sudul extrem al tarii, iar cele minime se vor incadra intre 2 si 12 grade, anunta Mediafax.

In jumatatea vestica a tarii cerul va avea innorari si va ploua temporar. In restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar ploi slabe se vor semnala cu totul izolat. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in zona montana, in Campia de Vest si pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 11 grade in depresiuni si 21...22 de grade in sudul extrem al tarii, iar cele minime se vor incadra intre 2 si 12 grade. In zonele joase de relief, mai ales noaptea, pe arii restranse va fi ceata.

  • La Bucuresti

Vremea va deveni deosebit de calda pentru aceasta perioada a anului. Temperatura maxima va fi de 19...20 de grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 8 grade. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata.

  • Marti

Vremea se va mentine deosebit de calda pentru aceasta data, iar temperaturile maxime se vor situa, in general, intre 10 si 22 de grade, cu cele mai ridicate valori in regiunile sudice. Cerul va fi variabil, cu innorari indeosebi in vestul si nordul tarii, unde temporar va ploua, iar in zona Carpatilor Orientali, in cursul noptii, precipitatiile vor fi mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte, iar in a doua parte a intervalului si in sud-estul teritoriului. In zonele joase de relief, pe arii restranse va fi ceata. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre -1 si 9 grade.