Barbatul care a batut o tanara salvamontista in statiunea Straja ramane in continuare in stare de arest preventiv pentru 30 de zile, dupa ce Tribunalul Hunedoara a respins, vineri, contestatia depusa de acesta impotriva hotararii luate de magistratii de la Judecatoria Petrosani, anunta Agerpres.

"Instanta a respins, ca nefondata, contestatia formulata de inculpat impotriva incheierii penale pronuntata de judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Petrosani. Obliga pe inculpat la plata sumei de 50 de lei, cu titlu de cheltuieli judiciare catre stat in calea de atacat a contestatiei", a declarat purtatorul de cuvant al Tribunalului Hunedoara, Ildiko Glaman.

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Petrosani il ancheteaza pe Sorin Constantin Palesica, de 33 ani, pentru comiterea infractiunilor de lovire si alte violente, pe numele sau fiind emis un mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Tanara de lovita de barbatul de 33 de ani se afla la o petrecere privata intr-un bar din Straja, iar dupa ce a fost batuta cu pumnii victima a ramas in stare de inconstienta, fiind transportata la spital.

Dupa acest incident, impotriva suspectului au fost depus plangeri de catre trei persoane, dintre care doua au prezentat anchetatorilor si certificate medico-legale din care reiese ca au nevoie de ingrijiri medicale pentru 4-5 zile.

Daca va fi gasit vinovat in acest dosar, agresorul tinerei salvamontiste din Straja risca o pedeapsa care poate ajunge pana la 4 ani de inchisoare, in conditiile in care barbatul este cunoscut ca recidivist.