Cerul va avea innorari indeosebi in cursul zilei si pe arii restranse vor fi precipitatii slabe, predominant sub forma de ninsoare in vestul, centrul si nordul tarii si mixte, in primele ore, in extremitatea sudica si de sud-est, informeaza Mediafax citand ANM.

In zona montana local va ninge. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Dobrogea si pe crestele montane si doar izolat in rest. Temperatura aerului va avea valori usor mai mari decat cele normale specifice perioadei, cu maxime cuprinse intre 1 grad in estul Transilvaniei si 9 grade in Oltenia si minime, in general, intre -8 si 0 grade.

La Bucuresti

Cerul va mai avea innorari in prima parte a zilei, apoi va deveni variabil. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 6...7 grade, iar cea minima de -4...-2 grade.

In tara (sambata)

Valorile termice vor fi usor mai ridicate decat cele normale pentru prima decada a lunii februarie. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in nord-vestul si centrul teritoriului, unde izolat vor fi posibile burnite sau fulguieli. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in delta si pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 10 grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre -10 si 0 grade. Dimineata si noaptea, in zonele joase de relief pe arii restranse va fi ceata.

La munte (sambata)

Valorile termice vor fi usor mai ridicate decat cele normale pentru prima decada a lunii februarie. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in Carpatii Orientali, unde izolat vor fi posibile fulguieli. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe creste.

La munte (duminica)

Vremea se va incalzi. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in a doua parte a intervalului. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona inalta.