Marian Vanghelie a amenintat o echipa a postului de televiziune Romania TV, controlat de Sebastian Ghita, avertizandu-i "sa nu se loveasca cu masina" si ca au "copii acasa".

Marian VanghelieFoto: Agerpres

Romania TV a difuzat recent o serie de materiale critice la adresa fostului primar al sectorului 5, inclusiv un material realizat la vila din Dorobanti a soacrei sale, care ar fi inchiriata de RA APPS si pentru care Lidia Niculescu Mizil nu ar mai plati chiria din 2008.

Vineri, echipa Romania TV l-a asteptat pe Marian Vanghelie la politia Snagov, unde acesta trebuie sa se prezinte in cadrul masurilor dispuse pentru controlul judiciar.

"Vedeti ca mergeti cu masina si nu stiti ce vi se intampla daca aveti copii acasa. Atata va spun", a afirmat Vanghelie, sustinand insa ca nu ameninta pe nimeni.

Dupa care a adaugat: "Sa nu va loviti cu masina acum cand plecati".

El le-a spus ziaristilor ca reprezinta "un infractor" - fostul deputat PSD Sebastian Ghita.

"Reprezentati infractiunea in Romania fara sa vreti. Uitati-va cum se duce Oprea (Gabriel Oprea, liderul UNPR, n.r.) si unde se duce, ca e un Dumnezeu".

Dupa care i-a avertizat sa nu mai filmeze vila soacrei sale.

"La mine in curte daca mai intri sa stii ca ai o problema, iti spun sincer. De afara filmeaza cat vrei".

Cand reporterul a replicat ca este vila RA APPS, Marian Vanghelie a spus: "Vedeti ce vi se intampla pe drum acum, vedeti, aveti familie acasa".