Cei doi barbati nemultumiti ca au fost condamnati la inchisoare in prima instanta de Judecatoria Calarasi si care au amenintat aproximativ sase ore ca se arunca in gol de pe un bloc turn situat pe Aleea Textilistilor din Capitala au renuntat la protest, relateaza Agerpres.

"Au renuntat la protest si au coborat (...). Au fost sanctionati contraventional cu 200 de lei pentru tulburarea linistii publice", a declarat sambata pentru Agerpres purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Bogdan Ghebaur.

La fata locului, Politia Capitalei a deplasat o echipa de negociatori, iar ISU o autoscara si o autospeciala avand in dotare o perna pneumatica.

Potrivit lui Bogdan Ghebaur, cei doi barbati, unul de 32 de ani si altul de 25 de ani, erau nemultumiti ca au fost condamnati la inchisoare, in prima faza, de Judecatoria Calarasi.

"In jurul orei 13.00 am primit apel la 112 ca sunt doi barbati pe terasa unui bloc si ameninta ca se arunca. S-au trimis o autoscara si o autospeciala avand in dotare o perna pneumatica. Blocul este situat pe Aleea Textilistilor. Situatia este neschimbata din momentul sosirii noastre. Nu exista posibilitate de amplasare a pernei pneumatice. In momentul incercarii montarii pernei, barbatii au tipat si au solicitat intreruperea montajului si au spus ca se arunca de pe partea cealalta a blocului", declarase anterior pentru Agerpres Daniel Vasile, purtator de cuvant ISU Bucuresti.