O lupta juridica crancena are loc in aceste zile departe de ochii presei pentru recuperarea sau mai bine zis nerecuperarea prejudiciului urias din dosarul ICA-Voiculescu. Sunt in joc mai mult de 60 de milioane de euro, scrieRomania Curata.

Dan VoiculescuFoto: Agerpres

Mogulul Antenelor si televiziunile sale au deschis o sumedenie de procese in instantele civile de la Tribunalul Bucuresti prin care au blocat procesul de recuperare, fiind acoperit pana acum doar 1% din prejudiciul din dosarul lui Voiculescu, arata sursa citata.

Astfel, potrivit Fiscului, judecatorii de la Tribunal au ignorat sentinta penala de confiscare si au recunoscut Antenei 3 dreptul de folosinta asupra sediului din Baneasa, chiar daca imobilul a trecut in patrimoniul statului inca din septembrie 2014, iar instantele au recunoscut si valabilitatea contractelor de inchiriere dintre fosta ICA si Antene.

"Judecatoarele de la Tribunal au fost induiosate ca Antena 3 si-ar fi putut intrerupe emisia ca urmare a relocarii si i-au permis sa mai ramana in cladirea statului si sa platesca chirie tot companiei lui Voiculescu. Judecatorii din sectiile civile de la Tribunal au recunoscut si dreptul de preemtiune al chiriasilor la cumpararea imobilelor confiscate si scoase la vanzare de Fisc. Aceasta le-a permis Antenelor sa conteste comisia si raportul de evaluare a imobilelor si sa blocheze intreg procesul de recuperare a prejudiciului", se scrie in materialul publicat de Romania Curata, pe care il gasitiintegral AICI.