Dupa trei zile de ger, turturi care ating lungimea si de un metru atarna pe marginile acoperisurilor cladirilor din Bucuresti, fiind un real pericol pentru oamenii care trec prin zonele respective. Un exemplu este Bulevardul Regina Elisabeta, unde cladirile erau miercuri pline de astfel de turturi, inclusiv deasupra Cercului Militar National. Vezi galeria foto alaturata.

Foto:

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti, o atentionare cod galben care vizeaza temperaturi scazute, ger noaptea si dimineata, valabila de marti, de la ora 18:00, pana joi, la ora 10:00, in Bucuresti si in 19 judete din sudul si centrul tarii.

In intervalul mentionat, vremea va fi deosebit de rece, geroasa noaptea si dimineata in cea mai mare parte a tarii. In Oltenia, Muntenia, sudul si estul Transilvaniei vor fi minime de -20....-15 grade, iar izolat se vor inregistra valori termice sub -25 grade. Meteorologii mai precizeaza ca vremea se va mentine deosebit de rece, local geroasa noaptea si dimineata pina in jurul datei de 26 ianuarie.