Un barbat si o femeie au fost loviti de tramvai, marti seara, pe bulevardul 1 Decembrie, in zona Piata Trapezului, barbatul fiind scos mort de sub vehicul dupa aproximativ o jumatate de ora, iar femeia ajungand la spital, cu leziuni la cap si membrele inferioare, informeaza Mediafax.

In accident au fost implicati un barbat de aproximativ 65 de ani si o femeie de 42 de ani. Barbatul a fost gasit sub tramvai inconstient de pompierii care au intervenit la fata locului, potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti - Ilfov, Daniel Vasile.

Pompierii au actionat pentru ridicarea tramvaiului cu un cric hidraulic si perne pneumatice. Dupa aproximativ o jumatate de ora, barbatul a fost scos, iar la scurt timp a fost declarat decedat.

Femeia a fost gasita constienta de pompieri. Ea a suferit leziuni la cap si membrele inferioare si a fost transportata la Spitalul Sfantul Pantelimon.

Contactat de Mediafax, purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei, Laura Snae, a precizat ca accidentul s-a produs dupa ce barbatul si femeia au coborat dintr-un tramvai care venea dinspre Salajan. Ei traversau cand au fost loviti de un tramvai 27 care venea din sens opus. Deocamdata nu s-a stabilit daca cei doi traversau regulamentar.

Circulatia tramvaielor pe sensul de mers inspre Salajan a fost intrerupta.