Ora 15:00 Autostrada A2 si 5 drumuri nationale sunt inchise partial marti dupa-amiaza dimineata din cauza ninsorii, iar manevrele in porturile de la Marea Neagra, suspendate din cauza vantului puternic, au fost reluate. Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca pe autostrada A2 a fost reluat traficul rutier pe tronsonul Lehliu-Gara-Drajna, in ambele sensuri. Autovehiculele circula in coloana, insotite de echipaje de politie rutiera. Tronsonul Drajna - Fetesti inca este inchis pe sensul de mers catre Bucuresti, dar a fost reluat traficul rutier pe tronsonul Drajna- Fetesti, pe sensul de mers catre Constanta.

Circulatie de iarnaFoto: HotNews / DP

A fost reluata circulatia pe DN22 Braila - Ramnicu Sarat pentru toate categoriile de autovehicule.

Pe DN24D, in judetul Galati, pe segmentul limita cu judetul Vaslui - intersectie cu DN26, se circula cu restrictie de 7,5 tone.La fel si pe DN24A Murgeni - Berezeni, in judetul Vaslui.

Mai sunt, in continuare, inchise, urmatoarele tronsoane de drumuri nationale:

DN3 Ostrov (jud. Constanta) - Baneasa (jud. Constanta);

DN22F Horia - Nalbant (judetul Tulcea);

DN22A, in judetul Tulcea, pe tronsoanele limita cu judetul Constanta - Rahmanu si Nicolae Balcescu - Cataloi;

DN22 Isaccea - Somova (jud.Tulcea).

Din cauza caderilor de pietre de pe versanti, traficul rutier este in continuare intrerupt pe DN57 Cozla - Svinita, in judetul Caras-Severin.

Potrivit Serviciului de Politie Transporturi Maritime, au fost reluate manevrele maritime si fluviale in porturile de la Marea Neagra.

Ora 9:08 Autostrada A2 si 6 drumuri nationale sunt inchise marti dimineata din cauza ninsorii, iar manevrele in porturile de la Marea Neagra sunt suspendate din cauza vantului puternic. Centrul Infotrafic al Politiei Romane anunta ca este in continuare inchis tronsonul Lehliu - Fetesti al autostrazii A2. Pe sectorul Bucuresti - Lehliu, deschis circulatiei, vizibilitatea este redusa, din cauza cetii, la aproximativ 100 de metri.

Mai sunt in continuare inchise urmatoarele tronsoane de drumuri nationale:

DN3 Ostrov (jud. Constanta) - Baneasa (jud. Constanta);

DN22F Horia - Nalbant (judetul Tulcea);

DN22A pe tronsoanele Topolog (jud. Tulcea) - Harsova (jud. Constanta) si Cataloi - Nicolae Balcescu (jud.Tulcea);

DN22 Isaccea - Somova (jud.Tulcea);

DN24D Cuca (jud. Galati) - Tulucesti (jud. Galati).

Din cauza caderilor de pietre de pe versanti, traficul rutier este in continuare intrerupt pe DN57 Cozla - Svinita, in judetul Caras-Severin.

In judetul Buzau a fost reluata circulatia pe DN22 Ramnicu Sarat - limita cu judetul Braila pentru toate categoriile de autovehicule, iar pe raza judetului Braila pentru cele cu masa totala maxima autorizata mai mica de 7,5 tone.

DN23 Braila - limita cu judetul Vrancea a fost redeschis (pe raza judetului Vrancea era deja deschis).

In judetul Vaslui, a fost redeschis, cu restrictie de 7,5 tone, DN24A Murgeni ￯ Berezeni - Vetrisoaia. De asemenea, pe sectorul Vetrisoaia - Husi este permisa doar circulatia autovehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mica de 7,5 tone, iar pe tronsonul Simila - Murgeni pentru cele sub 3,5 tone.

In judetul Tulcea, pe DN22D Macin - Cerna este permisa circulatia doar in caz de urgenta, avand in vedere ca viscolul troieneste zapada.

In judetul Vaslui, a fost redeschis traficul pe DN26 Murgeni - Blagesti si pe DN11A Barlad (judetul Vaslui) - Podu Turcului (judetul Bacau), pe aceste tronsoane fiind permisa doar circulatia autovehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mica de 3,5 tone.