Cateva perchezitii au loc, marti dimineata, in Dambovita, la domiciliile unor persoane fizice si la doua institutii publice, fiind puse in executare 26 de mandate de aducere intr-un dosar penal in care se efectueaza cercetari pentru savarsirea infractiunilor de santaj, abuz in serviciu si infractiuni conexe faptelor de coruptie, informeaza Inspectoratul Judetean de Politie Dambovita, potrivit Agerpres.

UPDATE Perchezitiile efectuate de procurorii din Targoviste au loc, marti dimineata, la Inspectoratul Scolar Judetean Dambovita si la Primaria comunei Vulcana Pandele, intr-un caz de santaj, abuz in serviciu si infractiuni asimilate celor de coruptie, comise intre 2014 si 2015, scrie Mediafax.

''Sunt efectuate 7 perchezitii pe raza judetului Dambovita, dintre care 2 la institutii publice si 5 la domiciliile unor persoane fizice. Vor fi puse in executare 26 de mandate de aducere. (...) Activitatile se desfasoara in cadrul unui dosar penal instrumentat de procurori ai Parchetului de pe langa Judecatoria Targoviste, in care se efectueaza cercetari pentru savarsirea infractiunilor de santaj, abuz in serviciu si infractiuni conexe faptelor de coruptie'', se arata intr-un comunicat al IPJ Dambovita.

Actiunea beneficiaza de sprijinul de specialitate al Serviciului Roman de Informatii.