LIVE TEXT Cod galben de ninsoare si viscol in aproape jumatate de tara: Autostrada A2 si numeroase drumuri nationale, inchise/ Circa 80 de localitati au ramas fara energie electrica / 39 de trenuri anulate si intarzieri de pana la 200 minute

de I.C., G.S., A.F.     HotNews.ro
Duminică, 17 ianuarie 2016, 9:13 Actualitate | Esenţial


Deszapezire
Foto: HotNews / DP
Duminica la ora 18.00 a expirat codul portocaliu de ninsoare si viscol, dar o mare parte din tara va ramane sub cod galben pana luni seara. Iarna a afectat puternic circulatia, circulatia fiind inchisa pe sectoare din A2 si din 19 drumuri nationale, potrivit bilantului Infotrafic valabil pentru ora 19.00. CFR a anulat 39 de trenuri, restul circula in conditii de iarna. Pe aeroportul Otopeni se decoleaza cu intarzieri, patru zboruri nu au mai plecat. In Bucuresti si in cel putin sapte judete s-a decis ca elevii sa nu mearga luni la scoala, dar mare parte din studentii din Capitala sunt asteptati maine la cursuri. Viscolul a creat probleme in reteaua electrica din mai multe judete, duminica seara fiind inca nealimentate peste 20 de localitati. Din cauza vantului puternic, sunt suspendate manevrele in porturile de la Marea Neagra. 
----------------------------------------------------------------------------

23.54 Circulatia a fost intrerupta si pe DN 11A, intre Barlad si Podul Turcului, judetul Vasului, potrivit Contrului INFOTRAFIC al Politiei Romane

22.45 DN 2B, pe tronsonul Buzau si Spataru, si DN 2, intre Buzau si limita cu judetul Ialomita, au fost redeschise pentru circulatia rutiera. In judetul Buzau raman alte patru tronsoane de drum au fost inchise inca de dimineata din cauza viscolului, mai exact DN 2 Buzau-Ramnicu Sarat, DN2C Costesti-limita cu Ialomita, DN22 Ramnicu Sarat-limita cu Braila si DN2B Buzau-Braila, potrivit Agerpres.

22.27 DN23A a fost inchis pe tronsonul Gologanu-Ciorasti din judetul Vrancea, din cauza viscolului puternic, potrivit Centrului INFOTRAFIC al Politiei Romane

21.47 Centrul INFOTRAFIC al Politiei Romane informeaza ca DN2 a fost redeschis pe tronsonul Urziceni - Buzau, iar pe relatia Bucuresti - Urziceni a fost ridicata restrictia de tonaj (7,5 tone). A2 si 19 tronsoane de drumuri nationale raman inchise

21.13 Un numar de 21 de localitati din judetele Braila, Buzau, Dambovita, Ilfov, Giurgiu si Prahova sunt nealimentate cu energie electrica, duminica seara, din cauza caderilor mari de zapada si a viscolului, care au afectat zeci de posturi de transformare. 

20.52 Trei drumuri nationale si sase judetene din judetul Giurgiu sunt in continuare inchise, iar 16 localitati au inca probleme in alimentarea cu energie electrica in urma caderilor de zapada si a viscolului. 

''DN 5B Giurgiu - Ghimpati, DN 41 Giurgiu - Oltenita, DN 5A Adunatii Copaceni - Teiusu, DJ 507 Giurgiu - Oinacu, DJ 411 Calugareni - Branistari, DJ 504 A Vieru - Putineiu, DJ 504 Vieru - Gogosari, DJ 503 A Giurgiu - Oncesti, DJ 603 Stoenesti - Uzunu sunt inchise circulatiei si la aceasta ora si 16 localitati din cele 32 inregistrate initial sunt in continuare cu probleme in alimentarea cu energie electrica'', a declarat, duminica, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al ISU Giurgiu, Cristian Virag.

19.34 Patru curse aeriene au fost anulate, duminica, pana la aceasta ora pe Otopeni, iar unele aeronave au intarzieri la decolare intre 30 de minute si doua ore, din cauza operatiunilor de degivrare. (Mediafax)

19.23 INFOTRAFIC valabil pentru ora 19.00: Circulatia este intrerupta pe autostrada A2 si pe 19 tronsoane de drumuri nationale 

19.11 Alimentarea cu energie electrica era intrerupta duminica, la ora 18,00, in 16 localitati din judetele Braila, Buzau si Dambovita si Prahova, fiind afectati 1.593 consumatori, din cauza unor avarii in instalatiile de distributie ale Electrica SA (Agerpres)

19.07 Zapada si viscolul au cauzat avarii partiale sau totale in retelele de medie tensiune din 13 localitati din  Mehedinti.

18.34 Orele din invatamantul preuniversitar, suspendate luni total in sapte judete si partial in alte sase. Studentii trebuie insa sa se prezinte la cursuri 

17:58 Au fost inchise doua drumuri nationale in judetul Tulcea

Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, circulatia rutiera este oprita pe DN22D Macin - Cerna si DN22F Horia - Nalbant, in judetul Tulcea.

17:55 Circulatia pe DN4 Bucuresti - Oltenita s-a reluat

17:34 Circulatia pe DN2 Afumati - Urziceni s-a reluat, cu restrictii de tonaj

17.31 Probleme in reteaua electrica din Bucuresti, Ilfov, Giurgiu, Constanta, Tulcea. Sunt afectate mai multe zeci de localitati din cele patru judete 

17:14 Cursurile sunt suspendate luni si in judetul Buzau, potrivit Ministerului Educatiei. Astfel, elevii nu vor merge maine la scoala in 7 judete si in Capitala. Totodata, cursurile au mai fost suspendate in mai multe scoli din diferite localitati inzapezite.

17:07 Primarul general interimar, Razvan Sava, a convocat un nou Comandament de iarna, duminica, la ora 21:00, la sediul Primariei Municipiului Bucuresti, sala de consiliu de la etajul 3, informeaza Serviciul pentru Relatia cu Mass-Media al PMB.

16:47 Giurgiu: Ambulante aflate in misiune si zeci de masini, ramase inzapezite. Pompierii intervin

16:26 Situatia traficului la ora 15:45: Autostrada A2 Bucuresti-Fetesti si 16 drumuri nationale, inchise

Centrul INFOTRAFIC al Politiei Romane informeaza ca din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, circulatia rutiera este intrerupta pe Autostrada A2, pe sectorul cuprins intre Bucuresti si Fetesti.

De asemenea, nu se circula pe urmatoarele tronsoane de drumuri nationale:

 •     DN22A Topolog (jud. Tulcea) - Harsova (jud. Constanta);
 •     DN22 Ramnicu Sarat (jud. Buzau) - Braila (jud. Braila);
 •     DN2A pe tronsoanele Urziceni (jud. Ialomita) - Slobozia (jud. Ialomita) si Harsova (jud. Constanta) - Mihail Kogalniceanu (jud. Constanta);
 •     DN3 pe tronsonul Branesti - Fundulea si tronsonul Lehliu-Gara (jud. Calarasi) - Calarasi (jud. Calarasi) - Ostrov (jud. Constanta) - Baneasa (jud. Constanta);
 •     DN21 Calarasi (jud. Calarasi) - Slobozia (jud. Ialomita) - Braila;
 •     DN21A Slobozia (judetul Ialomita) - Baraganul (judetul Braila);
 •     DN2 Afumati (jud. Ilfov) - Urziceni (jud. Ialomita) - Buzau (jud. Buzau) - Ramnicu Sarat (jud. Buzau);
 •     DN2C Costesti (jud. Buzau) - Amara (jud. Ialomita);
 •     DN2B Buzau (jud. Buzau) - Braila (jud. Braila);
 •     DN5B Giurgiu (jud. Giurgiu) - Ghimpati (jud. Giurgiu);
 •     DN41 Chirnogi (jud. Calarasi) - Cascioarele (jud. Giurgiu);
 •     DN23B Maicanesti (jud. Vrancea) - Ciorasti (jud. Vrancea);
 •     DN2N Bogza (jud. Vrancea) - Dumbraveni (jud. Vrancea);
 •     DN3A Lehliu-Gara (jud. Calarasi) - Fetesti (jud. Ialomita);
 •     DN4 Bucuresti - Oltenita (jud. Calarasi);
 •     DN24D Cuca (jud. Galati) - Tulucesti (jud. Galati).

Din cauza caderilor de pietre de pe versanti, traficul rutier este in continuare intrerupt pe DN57 Cozla - Svinita, in judetul Caras-Severin.

In judetul Arges, pe DN73 Campulung - Brasov, tot din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile este instituita restrictie de tonaj (peste 7,5 tone) pe tronsonul Valea Mare - Pravat -  Fundata.

Din cauza vantului puternic, sunt suspendate manevrele in porturile de la Marea Neagra.


15.56 Studentii Universitatii Bucuresti si Politehnicii din Capitala, asteptati luni la cursuri 

15:53 Cursurile vor fi suspendate luni si in judetele Vrancea si Tulcea

14:29 Intarzieri si zboruri anulate pe Aeroportul Otopeni. Trei curse spre Istanbul, Moscova si Milano nu vor mai decola

Trei curse spre Istanbul, Moscova si Milano care trebuiau sa decoleze duminica de pe Aeroportul "Henri Coanda" Bucuresti Otopeni au fost anulate, iar unele aeronave au intarzieri la decolare intre 30 de minute si doua ore, din cauza operatiunilor de degivrare, informeaza Mediafax.

Pe Aeroportul International "Henri Coanda" Bucuresti si Aeroportul International Bucuresti Baneasa "Aurel Vlaicu", traficul aerian se desfasoara in conditii de ninsoare abundenta si viscol cu rafale de vant de peste 75 de kilometri pe ora, care transporta zapada pe sol, a anuntat, Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti (CNAB).

Doua curse catre Istanbul si Moscova au fost anulate duminica, din cauza vremii, pasagerii urmand sa fie imbarcati pe alte zboruri cu aceleasi destinatii. De asemenea, tot duminica a fost anulat un zbor spre Milano.

Unele curse aeriene pot inregistra intarzieri la decolare, determinate de degivrarea aeronavelor si de operatiunile de handling la sol, ingreunate de vreme, punctual unele intarzieri ajungand la doua ore.

 "Pe aeroporturile Capitalei se intervine constant cu utilajele proprii pentru deszapezirea pistelor, platformelor si cailor de rulare, care sunt inchise periodic pentru indepartarea zapezii. Pe ambele aeroporturi sunt asigurate conditiile pentru desfasurarea in deplina siguranta a operatiunilor aeriene", a precizat CNAB.

Informatii despre situatia zborurilor pe Aeroportul International "Henri Coanda" Bucuresti pot fi gasite pe pagina de web www.bucharestairports.ro.

14:01 Situatia traficului la ora 13:45: Autostrada A2 Bucuresti-Fetesti si 15 drumuri nationale, inchise

Centrul INFOTRAFIC al Politiei Romane informeaza ca din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, circulatia rutiera este intrerupta pe Autostrada Soarelui, pe sectorul cuprins intre Bucuresti si Fetesti.

De asemenea, nu se circula pe mai multe tronsoane de drumuri nationale:

 •     DN22A Izvorul Corbului (jud. Tulcea) - Saraiu - Harsova (jud. Constanta);
 •     DN22 pe tronsoanele Ramnicu Sarat - Braila si Baia (jud. Tulcea) - Sibioara (judetul Constanta);
 •     DN2A pe tronsoanele Slobozia - Urziceni (judetul Ialomita) si Harsova - Mihail Kogalniceanu (judetul Constanta);
 •     DN3 Centura Bucuresti - Calarasi - vama Ostrov - Baneasa (judetul Constanta);
 •     DN21 Slobozia - Calarasi;
 •     DN21A Tandarei - Baraganul;
 •     DN2 Afumati - Urziceni - Buzau - Ramnicu Sarat - limita cu jud. Vrancea;
 •     DN2C Costesti (jud. Buzau) - Slobozia;
 •     DN2B Spataru - Buzau si Buzau - Braila;
 •     DN5B Giurgiu - Ghimpati, in judetul Giurgiu;
 •     DN41 Oltenita (jud. Calarasi) - Daia (jud. Giurgiu);
 •     DN23B Maicanesti - Ciorasti, in judetul Vrancea;
 •     DN2N Bogza - Dumbraveni, in judetul Vrancea;
 •     DN3A Fetesti - Lehliu-Gara (jud. Calarasi);
 •     DN4 Bucuresti - Oltenita.
Din cauza caderilor de pietre, traficul rutier este intrerupt pe DN57 Cozla - Svinita, in judetul Caras-Severin.

Din pricina viscolului, in judetul Arges, pe DN73 Campulung - Brasov este instituita restrictie de tonaj (7,5 tone) pe tronsonul Valea Mare-Pravat - Fundata.

Potrivit informatiilor primite de la Serviciul de Politie Transporturi Maritime, sunt suspendate manevrele in porturile de la Marea Neagra (vant puternic).

13:57 CFR anunta ca, la ora 12:30, 39 de trenuri de calatori erau anulate. Potrivit Tabele Sosiri/Plecari din Gara de Nord, se inregistreaza intarzieri de pana la 200 de minute (Galati - Bucuresti, via Urziceni).

CFR SA actioneaza cu pluguri pentru deszapezire in partea de sud-est a tarii

Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA va informeaza ca traficul feroviar este adaptat pe intreaga retea la conditii meteo de viscol si ninsori abundente, 3 pluguri intervenind in acest moment pentru deszapezirea liniilor in partea de sud-est a tarii, unde rafalele de vant ating viteza de 80 km/h.

Pe mai multe sectii de circulatie din sud-estul tarii s-a redus numarul de trenuri, masura necesara fie din cauza viscolului, fie pentru a facilita accesul cu pluguri pentru deszapezirea liniilor de cale ferata.

La aceasta ora, 39 de trenuri de calatori au fost anulate pe urmatoarele relatii:
 • Bucuresti Nord - Constanta
 • Bucuresti Obor - Constanta
 • Constanta - Mangalia
 • Constanta - Tandarei
 • Tandarei - Fetesti
 • Tulcea - Medgidia
 • Bucuresti Nord - Targoviste.

Pe segmentele de cale ferata Bucuresti - Lehliu, Urziceni - Slobozia si Videle - Giurgiu actioneaza plugurile pentru deszapezire, iar personalul feroviar intervine constant pentru curatarea liniilor si a componentelor de cale ferata, la intrarea si iesirea din gari.

Pasagerii sunt rugati sa plece la drum doar daca este necesar si de asemenea, doar dupa ce s-au informat telefonic la gara din localitatea despre graficul de circulatie al trenului cu care intentioneaza sa calatoreasca.

Functie de evolutia vremii, CFR SA va restrictiona circulatia trenurilor de calatori si de marfa pe segmentele unde zapada viscolita poate crea probleme in trafic, astfel incat sa evitam blocarea acestora in zonele cu viscol si ninsori abundente.

CFR SA ii asigura pe calatori ca toate masurile operative intreprinse in aceasta perioada de angajatii feroviari au ca principal scop circulatia trenurilor in conditii de siguranta.

13:14 Ministerul Educatiei informeaza ca luni, 18 ianuarie 2016, cursurile vor fi suspendate in Capitala si in judetele Ilfov, Ialomita, Calarasi si Giurgiu.

13:08 Situatia traficului la ora 12:30: Autostrada A2 Bucuresti-Fetesti si 16 drumuri nationale, inchise

Centrul INFOTRAFIC al Politiei Romane informeaza ca din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, circulatia rutiera este intrerupta pe Autostrada Soarelui, pe sectorul cuprins intre Bucuresti si Fetesti.

De asemenea, nu se circula pe mai multe tronsoane de drumuri nationale:
 •     DN22A Izvorul Corbului (jud. Tulcea) - limita cu jud. Constanta;
 •     DN22 Baia (jud. Tulcea) - limita cu judetul Constanta;
 •     DN2A Slobozia - Urziceni;
 •     DN21 Slobozia - Calarasi;
 •     DN21A Tandarei - Baraganul;
 •     DN2 Afumati - Urziceni - Buzau;
 •     DN2C Costesti (jud. Buzau) - Slobozia;
 •     DN2B Spataru - Buzau si Buzau - limita cu judetul Braila;
 •     DN22 Ramnicu Sarat - Braila;
 •     DN5B Giurgiu - Ghimpati, in judetul Giurgiu;
 •     DN41 Oltenita (jud. Calarasi) - Daia (jud. Giurgiu);
 •     DN23B Maicanesti - Ciorasti, in judetul Vrancea;
 •     DN2N Bogza - Dumbraveni, in judetul Vrancea;
 •     DN3 Centura Bucuresti - Calarasi;
 •     DN3A Fetesti - Lehliu-Gara (jud. Calarasi);
 •     DN4 Bucuresti - Oltenita.

Din cauza caderilor de pietre, traficul rutier este intrerupt pe DN57 Cozla - Svinita, in judetul Caras-Severin.

Din pricina viscolului, in judetul Arges, pe DN73 Campulung - Brasov este instituita restrictie de tonaj (7,5 tone) pe tronsonul Valea Mare-Pravat - Fundata.

Potrivit informatiilor primite de la Serviciul de Politie Transporturi Maritime, sunt suspendate manevrele in porturile de la Marea Neagra (vant puternic).

De asemenea, Sectia Regionala de Politie Transporturi Constanta a informat ca, pana la ora 13.00, nu vor pleca trenuri din gara Constanta.

12:18 Scolile vor fi inchise luni in judetul Ialomita, a anuntat prefectul Ialomitei intr-o interventie telefonica la Antena 3.

12:15 Codul portocaliu de ninsoare si viscol, restrans la 8 judete. Avertizarea expira la ora 18:00. Codul galben, prelungit pana luni seara

11:02 Scolile si gradinitele din Capitala si din judetul Ilfov, inchise luni

10:31 ISU Bucuresti: 191 de copaci cazuti; 132 de masini avariate/ Primaria Capitalei da asigurari ca nu sunt artere blocate. Ambulantele sunt asistate pe traseu de utilaje mici de deszapezire

10:40 Buzau: Pompierii au intervenit pentru preluarea unei gravide si deblocarea din zapada a doua masini. 14 localitati nu au curent electric

Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca, la ora 9:30, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, circulatia rutiera este intrerupta pe Autostrada Soarelui, pe sectorul cuprins intre Bucuresti si Fetesti.

De asemenea, nu se circula pe mai multe tronsoane de drumuri nationale:
 •     DN2A Urziceni - Slobozia, in judetul Ialomita,
 •     DN2 Afumati - Urziceni - Buzau;
 •     DN2C Costesti (jud. Buzau) - Slobozia;
 •     DN2B Spataru - Buzau si Buzau - limita cu judetul Braila;
 •     DN22 Ramnicu Sarat - limita cu judetul Braila;
 •     DN5B Giurgiu - Ghimpati, in judetul Giurgiu;
 •     DN41 Oltenita - Daia (pe sectorul Chirnogi - Cascioarele), in judetul Calarasi;
 •     DN23B Maicanesti - Ciorasti, in judetul Vrancea;
 •     DN2N Bogza - Dumbraveni, in judetul Vrancea;
 •     DN3 Bucuresti - limita cu judetul Calarasi;
 •     DN4 Bucuresti - Frumusani.
Din cauza caderilor de pietre, traficul rutier este intrerupt pe DN57 Cozla - Svinita, in judetul Caras-Severin.

Din pricina viscolului, in judetul Arges, pe DN73 a fost instituita restrictie de tonaj (7,5 tone) intre municipiul Campulung si limita cu judetul Brasov.
Potrivit informatiilor primite de la Serviciul de Politie Transporturi Maritime, sunt suspendate manevrele in porturile de la Marea Neagra (vant puternic).

 • Intarzieri de pana la 130 de minute pe calea ferata. Trenurile nu pleaca din gara Constanta
Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, se circula cu dificultate pe calea ferata. Sectia Regionala de Politie Transporturi Constanta a informat ca, pana la ora 13:00, nu vor pleca trenuri din gara Constanta.

Pe tabela de sosiri-plecari din Gara de Nord, apar intarzieri de pana la 130 de minute (la trenul Galati -Bucuresti, via Urziceni).

 • Intarzieri de o ora la decolare pe Aeroportul Otopeni. Nu sunt curse anulate din cauza vremii
Unele aeronave de pe Aeroportul "Henri Coanda" Bucuresti Otopeni au intarzieri la decolare intre 30 de minute si o ora, din cauza operatiunilor de degivrare, nicio cursa nefiind anulata, a anuntat, duminica, Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti (CNAB), potrivit Mediafax.

 Pe Aeroportul International "Henri Coanda" Bucuresti si Aeroportul International Bucuresti Baneasa "Aurel Vlaicu", traficul aerian se desfasoara in conditii de ninsoare abundenta si viscol cu rafale de vant de peste 70 de kilometri pe ora, care transporta zapada pe sol, a precizat CNAB intr-un comunicat de presa.

Nicio cursa nu este anulata pe Aeroportul "Henri Coanda" din cauza conditiilor meteo, dar unele zboruri pot inregistra intarzieri de aproximativ treizeci de minute la decolare, determinate de degivrarea aeronavelor si de operatiunile de handling la sol, ingreunate de vreme, intarzieri care punctual pot depasi o ora.

"Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilajele proprii pentru deszapezirea pistelor, platformelor si cailor de rulare, fiind asigurate conditiile pentru desfasurarea in deplina siguranta a operatiunilor aeriene", potrivit CNAB.
 • Tulcea: Circulatia navelor maritime la bara Sulina, suspendata; trafic ingreunat pe bratul Chilia
Circulatia navelor maritime la bara Sulina a fost suspendata, din cauza conditiilor hidrometeorologice de pe Marea Neagra, viscolul creand dificultati in traficul naval de pe bratul Chilia al Dunarii, informeaza Agerpres.

Potrivit deciziei luate de Administratia Fluviala a Dunarii de Jos din Galati, pana la imbunatatirea conditiilor hidrometeorologice, nicio nava care tranziteaza canalul Sulina sau care se afla pe Marea Neagra nu-si mai poate continua drumul, vasele fiind ancorate in momentul de fata in locuri de siguranta.

Circulatia navelor de calatori intre municipiul Tulcea si localitatile din Delta Dunarii s-a desfasurat duminica potrivit graficului, cursa dintre Tulcea si Periprava, localitate situata la extremitatea fluviala a Deltei romanesti, efectuandu-se in conditii deosebite.

''La Ismail (localitate aflata pe malul ucrainean al Dunarii - n.r.), trei barje au fost raspandite pe Dunare cel mai probabil din cauza vantului puternic, iar nava noastra a reusit sa se strecoare printre ele fara probleme'', a declarat pentru AGERPRES directorul societatii Navrom Delta SA, Nicolae Chichi.

Judetul Tulcea este sub cod portocaliu de ninsori si viscol incepand de sambata noaptea pana la sfarsitul zilei de duminica.
Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

16766 vizualizari

 • -1 (19 voturi)    
  Iar! (Duminică, 17 ianuarie 2016, 9:33)

  vasile [anonim]

  Iar i-a luat iarna prin surprindere!
  • +14 (24 voturi)    
   Cliseu (Duminică, 17 ianuarie 2016, 10:33)

   Adrian [anonim] i-a raspuns lui vasile

   Aud asta mereu de la oameni care nu sunt capabili sa inteleaga ca pe ninsoare viscolita cand se depune zapada consistenta in doar cateva minute nu se poate circula. Probabil ca nu prea iesi din casa. Au fost stiri anii trecuti cu oameni blocati si in Ungaria, si in Austria, In Olanda daca ninge 5 cm e soc si groaza, dar noua ne place sa facem pe vitejii de pe margine.
  • -4 (14 voturi)    
   adevaru e... (Duminică, 17 ianuarie 2016, 11:06)

   liviu_ [utilizator] i-a raspuns lui vasile

   ca la meteo nu au anuntat decat acu o saptamana...
   guvernul are nevoie de cel putin un preaviz de 5 luni... (cu o data si durata exacte evident)
 • -23 (27 voturi)    
  De-mi-siaaaa , de-mi-siaaa... (Duminică, 17 ianuarie 2016, 10:02)

  MIHAI 2 [anonim]

  Acum se vede cat de perfid a fost PLGIATORUL. A cui demisie o mai cerem noi acum ? Rusine ! Rusine ! Rusine sa-va-fie ! Cne nu sare/ Nu vrea schimbare ! etc
  • +15 (17 voturi)    
   Bravo (Duminică, 17 ianuarie 2016, 10:13)

   Mustata lui Dragnea [anonim] i-a raspuns lui MIHAI 2

   acum treci pe la casierie .
 • +3 (7 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Duminică, 17 ianuarie 2016, 10:30)

  [anonim]

 • 0 (14 voturi)    
  CHESTIA CU TRENURILE NU O ÎNȚELEG (Duminică, 17 ianuarie 2016, 10:39)

  pointless man [utilizator]

  Le zboară vîntul de pe șine ? Troienele sînt atît de mari că nu pot trece prin ele ? Dar cum făceau acum 100 de ani, cînd puterea și greutatea locomotivelor și vagoanelor era mult mai mică ? Dar acum 50 (în anii 1960-1970 se mai vedeau parcate prin gări imense pluguri de zăpadă albastre - în Alaska și în Alpii elvețieni se utilizează instalații vechi de un secol) ?

  Și în acest domeniu NU ȘTIM SĂ PĂSTRĂM. Ce speranțe mai putem trage cu privire la clădiri, obiecte, opere de artă (vezi și semi-ruina în care zace podul Carol I de la Cernavodă).
 • +9 (11 voturi)    
  iarna in aceleasi zone, acelasi probleme (Duminică, 17 ianuarie 2016, 11:26)

  linarel [utilizator]

  in fiecare an. Oamenii aia parca nu stiu ca iarna ninge si bate vintul puternic.

  Nu-i inteleg de ce nu-si planteaza perdele forestiere
  • +6 (10 voturi)    
   Au fost (Duminică, 17 ianuarie 2016, 15:56)

   Ord [utilizator] i-a raspuns lui linarel

   dar le-au bagat pe foc demult. Multe au fost... dalele de beton din canalele de irigatii paveaza curtile taranilor si vara plang ca-i seceta, asta ca o paranteza la ce o sa fie peste 6 luni.
   • +3 (7 voturi)    
    perdea forestiera si gard viu (Duminică, 17 ianuarie 2016, 17:42)

    mnicku [anonim] i-a raspuns lui Ord

    Ai dreptate insa atunci sa nu se mai vaiete ca au drumuri blocate.
    In 2 ani acel gard viu ajunge pe la cca 2 m inaltime si daca-i plantat des nu mai trece nici zapada prin el dar se pare ca lenea-i imensa in acele zone.
    Il intrebam pe un om din zona Buzaului de ce nu-si planteaza perdele din gard viu . Imi zice omul ca-i greu , ca solu-i diferit, ca nu se prind, ca se fura.....cu alte cuvinte n-au chef

    E mai simplu sa sifoneze banii in fecare an si sa boceasca intr-una ca drumurile sint blocate.
    Sa vina armata ca noi stam si bem in crisma.
    • +4 (6 voturi)    
     Cotoneaster si Wolf Willow (Duminică, 17 ianuarie 2016, 18:52)

     Fu Leng [utilizator] i-a raspuns lui mnicku

     Cresc oriunde si-s rezistente la seceta. Dar lenea e mare si daca nu pica nimic, nu se poate.
 • +1 (9 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Duminică, 17 ianuarie 2016, 12:53)

  [anonim]

 • +3 (11 voturi)    
  Iarasi se inchide tara? (Duminică, 17 ianuarie 2016, 15:36)

  Fu Leng [utilizator]

  La prima zapada mai serioasa?
  • +2 (2 voturi)    
   Comentariu sters de utilizator (Duminică, 17 ianuarie 2016, 22:55)

   [anonim] i-a raspuns lui Fu Leng

 • -2 (4 voturi)    
  PARIU (Duminică, 17 ianuarie 2016, 21:40)

  west [anonim]

  pun pariu, ca toate carciumile vor fi deschise, si pline.
 • -3 (5 voturi)    
  Oameni puturosi (Duminică, 17 ianuarie 2016, 21:47)

  nord [anonim]

  pute Sudu' a lene, de se simte si din partea cealalta a tarii. Bai, stam in vest si in nord, ne uitam ce jale-i in sud si ne enervam. Oameni puturosi, ca deja nici mila nu iti este de ei. Vara o freaca, iarna se plang, ori invers. Vaaai, sfanta descentralizare ori autonomie, bine venita ai mai fi.
  • +1 (1 vot)    
   Comentariu sters de utilizator (Duminică, 17 ianuarie 2016, 22:48)

   [anonim] i-a raspuns lui nord

 • 0 (2 voturi)    
  bine,am inteles (Duminică, 17 ianuarie 2016, 21:50)

  dexter [anonim]

  e zapada mare si drumuri inchise,dar chiar sa ramana localitati intregi fara curent electric,asta e prea de tot..ca-n romania!
 • 0 (0 voturi)    
  stare DN1 versus A3 (Luni, 18 ianuarie 2016, 0:08)

  sorin [anonim]

  de la Brasov la ploiesti soseaua era impecabila, am venit intre comarnic si ploiesti tot cu 110 si ma depaseau masini destule care aveau undeva pe la 13 140. odata intrat pe A3, desi vremea era mai blanda (ninsoare oprita si -4 grade fata de -10 pe valea prahovei) nu mi-a venit sa cred. zapada curatata neuniform, mergeai un km pe asfalt apoi portiuni cu pete si fasi de zapada batatorita iar sper bucuresti era totul acoperit cu zapada batatorita. deci pe dn 1 veneam cu 110 aici mergeam cu 40 rar cu 60 si atunci cu emotii. este clar ca firma care a curatat autostrada si-a batut joc in timp ce cei de pe DN 1 m-au lasat masca efectiv. Bravo lor. Alo, CNADR, verifica cineva cum a fost curatat A3?


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by