Secretarul general al PSD, Marian Neacsu, va fi coordonatorul de campaniilor partidului din 2016, a decis sambata Comitetul Executiv National, reunit la Piatra Neamt, informeaza Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Marian Neacsu, in saptamana urmatoare, va stabili liniile principale de strategie electorala si de actiuni politice si de campanie electorala in perioada urmatoare. De asemenea, isi va stabili si va propune Comitetului Executiv National echipa de campanie", a spus presedintele PSD, Liviu Dragnea, la finalul sedintei CExN al partidului.

PSD va definitiva listele cu candidatii pentru alegerile locale in prima parte a lunii februarie, a anuntat Liviu Dragnea.

"Pe 27, 28, 29 ianuarie vom avea intalnirea grupurilor parlamentare, tot atunci vom avea un Comitet Executiv National care va stabili, printre altele, si politica de aliante in alegerile din acest an. Am cerut colegilor presedinti de filiale ca, pana la urmatoarea intalnire de peste doua saptamani, sa aiba o discutie larga, o discutie chiar formala, cu fiecare organizatie judeteana, cu structurile statutare pentru ca decizia pe care o vom lua peste doua saptamani sa fie decizia care are cea mai larga sustinere in partid. In prima parte a lunii februarie urmeaza sa avem discutia finala si sa stabilim candidatii pentru toate localitatile si pentru toate listele", a spus Dragnea, la finalul sedintei Comitetului Executiv National al PSD.

El a precizat ca vineri a avut o intalnire cu fiecare organizatie in parte, in care s-a facut o prima evaluare a situatiei politice din teritoriu.