Un incendiu a izbucnit miercuri dimineata, in jurul orei 7:30, la un restaurant din zona Oraselul Copiilor a Parcului Tineretului, anunta Agerpres. La fata locului s-au deplasat mai multe autospeciale cu spuma si apa pentru stingerea focului, precum si o autoscara, autospeciale si ambulante SMURD.

Purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, Daniel Vasile, a declarat ca incendiul s-a manifestat generalizat la primul etaj si mansarda restaurantului, pe o suprafata de 400 de metri patrati. El a precizat ca s-a realizat un dispozitiv circular pentru stingerea focului, actionandu-se de pe toate cele patru laturi ale cladirii.

Potrivit acestuia, la aproximativ o ora de la anuntarea incendiului, flacarile s-au redus in intensitate. Incendiul a fost localizat si s-a actionat cu precadere la nivelul mansardei.

Daniel Vasile a precizat ca interventia pompierilor a fost dificila in primele momente, pentru localizarea incendiului, astfel incat acesta sa nu se propage de la partea superioara a restaurantului, unde se manifesta violent, catre parter.

Purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti a precizat ca s-a folosit doar apa din autospecialele de interventie si nu au fost posibilitati de propagare a incendiului, intrucat cea mai apropiata cladire se afla la peste 10 metri distanta.