Un autocar cu 15 calatori, care facea curse regulate in judetul Constanta, s-a rasturnat, joi dimineata, intr-un sant de pe marginea unui drum judetean, dupa ce a traversat o portiune de sosea care era inundata. Accidentul nu s-a soldat cu raniti, anunta Mediafax.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Dobrogea" al judetului Constanta, accidentul s-a produs, in jurul orei 5.

30, pe DJ 226, in zona comunei Istria, fiind anuntat de catre soferul autocarului, care a sunat la 112.

Acolo au fost trimise mai multe echipaje de interventie si ambulante SMURD, dar cadrele medicale au constatat ca niciunul dintre pasageri nu a fost ranit, acestia iesind singuri din autocar.

Reprezentantii Serviciului Rutier Constanta spun ca nu au fost solicitati sa intervina la accident, dar, din primele informatii, reiese ca acesta s-a produs dupa ce autocarul a traversat o portiune de sosea cu apa, iar in urma acvaplanarii soferul a pierdut contrulul volanului, masina oprindu-se cu rotile din fata intr-un sant de pe marginea drumului, plin cu apa.

In zona au ajuns si reprezentanti ai Regiei Judetene de Drumuri si Poduri Constanta, care, cu un utilaj, au readus autocarul pe carosabil.

Cei 15 calatori au fost ajutati sa ajunga acasa cu masini ale Primariei Istria.