Judecatoria Sector 4 a luat luni in discutie cererea de liberare conditionata a lui Mihai Stoica, fost manager al FC Steaua, si urmeaza sa decida daca acesta va fi pus in libertate dupa ce a executat aproape doi ani din pedeapsa de trei ani si sase luni primita in dosarul transferurilor de jucatori, informeaza Mediafax.

Mihai StoicaFoto: HotNews / DP

Mihai Stoica a fost dus din Penitenciarul Jilava la Judecatoria Sectorului 4 pentru a fi prezent la judecarea propunerii de eliberare conditionata.

Cererea a ajuns la instanta in 9 decembrie 2015, dupa ce Comisia de la Penitenciarul Jilava a constatat ca fostul manager general al FC Steaua intruneste conditiile necesare pentru a fi eliberat conditionat.

Judecatoria Sectorului 4 a luat luni in dezbatere cauza, urmand sa decida daca admite sau respinge propunerea de eliberare conditionata a lui Mihai Stoica.

Decizia pe care o va lua Judecatoria Sectorului 4 nu va fi definitiva, ci va putea fi contestata la Tribunalul Bucuresti, care in final va dispune cu privire la eliberarea conditionata.

Fostul manager general al FC Steaua ar putea parasi penitenciarul doar dupa o decizie definitiva privind eliberarea sa conditionata. Mihai Stoica executa din 4 martie 2014 pedeapsa de trei ani si sase luni de inchisoare primita in dosarul transferurilor de jucatori.