Patru raniti in incendiul din Colectiv mai sunt internati in spitalele din Capitala, unul fiind in stare critica, iar in cele din strainatate mai sunt 19, printre care un cetatean german, informeaza, luni, Ministerul Sanatatii (MS).

Din datele centralizate la Ministerul Sanatatii, in prezent, 23 de raniti in incendiul de la Colectiv se afla internati in spitalele din tara si din strainatate, noteaza Mediafax.

In spitalele din Bucuresti sunt internati patru dintre raniti, unul fiind in stare critica. La Spitalul Floreasca sunt doi pacienti, iar ceilalti doi sunt internati la Spitalul Bagdasar si respectiv Institutul "CC Iliescu".

Pana in prezent au fost externate 76 de persoane care au primit ingrijiri medicale in spitalele din Bucuresti.

Un numar de 39 de raniti din Colectiv au fost transferati in spitale din strainatate. Luni mai sunt internati in aceste unitati 19, printre care un cetatean german.

In Belgia sunt internati opt pacienti, in Marea Britanie si Olanda - cate trei, in Austria si Germania - cate doi, iar in Israel - unul, toti fiind stabili.

In urma incendiului din data de 30 octombrie 2015 din Colectiv si-au pierdut viata 63 de persoane, dintre care 27 de persoane au murit in aceeasi noapte, iar ulterior 24 in spitalele din tara si 12 dintre ranitii transferati in strainatate.