Patru persoane au fost ranite usor intr-un accident produs duminica, in jurul orei 14:30, in Gara Arad, dupa ce, la manevra de formare a unui tren Timisoara-Oradea, locomotiva a tamponat usor garnitura de vagoane in care e aflau circa 150 de calatori. Persoanele ranite transportate la spitalul din localitate, se arata intr-un comunicat al CFR Calatori.

HotNews.roFoto: Hotnews

"CFR Calatori informeaza ca astazi, in jurul orei 14:30, in Gara Arad, la manevra de formare a trenului Regio 3115, Timisoara - Oradea, locomotiva a tamponat usor garnitura de vagoane in care se aflau aproximativ 150 de calatori. 4 persoane au fost ranite si au fost transportate la Spitalul din Arad. Circulatia feroviara a altor trenuri nu a fost afectata", informeaza CFR.

"Reprezentanti ai companiilor feroviare s-au deplasat imediat dupa incident la Spitalul Judetean din Arad. Pasagerii sunt raniti usor, conform medicilor au suferit traumatisme superficiale. La acest moment un barbat ranit se afla in investigatii medicale iar doi tineri raman sub supraveghere 24 ore", se mai arata in comunicat.

O comisie feroviara investigheaza circumstantele in care s-a produs incidentul.