Pirotehnistii au intervenit vineri, in prima zi de Craciun, la Primaria Sectorului 2, dupa ce o persoana a sunat la numarul 112 si a anuntat amplasarea unei bombe, dupa verificarile facute in cladire nefiind gasit niciun dispozitiv exploziv, potrivit unor surse din Politie, citate de Mediafax.

Persoana care a sunat la numarul de urgenta, dupa ora 15.00, a spus doar ca in cladirea Primariei Sectorului 2, din zona Obor, ar fi amplasat un dispozitiv exploziv, autoritatile intervenind conform procedurilor.

Pirotehnistii au facut verificari in sediul Primariei Sectorului 2, la Directia pentru Protectia Copilului si la Directia Evidenta Persoanei si Stare Civila, iar politisti de la Sectia 8 au securizat zona.

In momentul in care echipele de interventie de la Serviciul Pirotehnic al Politiei Romane au ajuns la sediul Primariei Sectorului 2, in cladire erau doar paznicii.

In final, alerta s-a dovedit a fi falsa, iar din primele informatii rezulta ca apelul la 112 a fost facut de pe o cartela prepay. In acest caz se va face o ancheta pentru a se stabili identitatea persoanei care a sunat la 112.