Vremea va fi mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada, mai ales in zonele de deal din sudul si din estul teritoriului, desi temperaturile diurne vor scadea usor in cea mai mare parte a tarii, scrie Mediafax.

VINERI

IN TARA

Maximele termice vor fi cuprinse, in general, intre 2 si 12 grade, iar minimele intre -3 si 6 grade. In regiunile vestice, nord-vestice si centrale norii vor fi persistenti si pe arii restranse vor fi ploi slabe, iar dimineata si noaptea posibil, trecator, si fulguieli. La munte, cu precadere in Carpatii Orientali, precipitatiile vor fi mixte. In restul teritoriului cerul va fi temporar noros. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. Dimineata si noaptea, in zonele joase de relief, local va fi ceata, posibil asociata cu burnita.

BUCURESTI

Desi temperatura aerului va fi in scadere fata de ziua precedenta, vremea va fi mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada. Astfel, maxima se va situa in jurul valorii de 9 grade, iar minima va fi de 0...2 grade. Cerul va fi temporar noros, iar dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata. Vantul va sufla slab si moderat

SAMBATA

IN TARA

Vremea se va mentine mai calda decat in mod normal la aceasta data. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 2 si 12 grade, iar cele minime se vor incadra intre -5 grade in depresiuni si 6 grade in Dealurile de Vest si pe litoral. In regiunile vestice, nordice si centrale, cerul va fi mai mult noros si izolat se vor semnala ploi slabe, iar la munte precipitatii mixte. In restul teritoriului innorarile vor fi temporare. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte. Dimineata si noaptea, in zonele joase de relief, local, va fi ceata, posibil asociata cu burnita.